Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy a szex minősége miatt szakítottatok a párotokkal?
Figyelt kérdés
Voltatok olyan kapcsolatban, ahol olyan rossz volt a szex vagy egyéb problémák voltak, hogy inkább szakítottatok vagy épp gondolkoztok a szakításon?
Mi volt a probléma a szexel, amiért nem szerettétek volna folytatni a kapcsolatot? Csak a szexel voltak bajok vagy egyéb más gondok is voltak (pl. a párotok személyisége)?
2020. okt. 4. 09:22
1/7 anonim válasza:
Volt, igen. Egy fadarab volt az ágyban, önző.
28F
2/7 anonim válasza:
Más is volt. De ahol a szex 10-15 perc, az nem nekem való.
3/7 anonim válasza:
Csak szexkapcsolatot akartam, viszont nem tudott lázba hozni az ágyban. Annyi erővel egy uborkát is feldughattam volna. Inkább befejeztem. Nem azonnal, mert hagytam időt az összeszokásra, adtam esélyt annak is, hogy feloldódjunk, de nem lett sokkal jobb és rájöttem, ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Személyiségre nem volt gondom vele, nagyon jó barátok lehetnénk, de a kémia nincs meg köztünk.
5/7 anonim válasza:
Közel 50 felejthető kapcsolatom volt, ahol mindig én szakítottam, ha valami nem klappolt. De, ahogy emlékszem, az olt a legritkább, hogy ez a szex miatt történt. Alapelvem volt, hogy ha a csaj nem jó az ágyban, akkor én vagyok kevés, én nem tudom előhozni belőle a vadmacskát.
7/7 anonim válasza:
Volt. Nem a szex minősége, hanem a mennyisége volt kritikán aluli. Voltak más problémák is, de a teljesen ellenkező vérmérséklet csak még jobban eltávolított minket.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!