Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex miatt szakítottam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex miatt szakítottam a párommal ő meg most le k*rváz. Tényleg ennyire bunkó lennék?

Figyelt kérdés
Fél évig jártunk. Egyáltalán nem volt jó vele a szex amit mondtam is neki de közben bíztattam is h próbáljuk meg közösen megoldani ezt. Nem v a változott semmi. Ugyanúgy gyorsan akart mindent és önzőn majd amikor kértem h mondjuk nyaljon ki a válasza az volt, h nem szereti a női nedveket. Hetekig azt hittem büdős vagyok ott vagy rossz ízű de megkóstoltam magamnaknés semmi baja nem volt. 24/N
2021. febr. 5. 02:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Jól tetted. F.
2021. febr. 5. 02:19
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Ha szakítottál vele, akkor miért foglalkoztat, hogy mit mond?
2021. febr. 5. 02:29
 3/13 A kérdező kommentje:
Mert most mindenkinek azt hireszteli h az vagyok akinek semmi nem jó és csak én tehetek róla
2021. febr. 5. 02:33
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Hát, aki igazán ismer, tudja, hogy hazudik. Aki meg elhiszi, amit mond, azzal ne foglalkozz.
2021. febr. 5. 02:35
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

Jól tetted, hogy kiraktad.

Komolyan nem értem, hogy az ilyen gyökér emberek(nem csak férfiak, nők is vannak ilyenek) minek szexelnek egyáltalán, ha ennyire nem érdekli őket a másik élvezete.

Ezek miért nem maszturbálnak inkább? :D

2021. febr. 5. 06:55
 6/13 mantis religiosa ***** válasza:
94%
Vagy vehetne magának egy guminőt.
2021. febr. 5. 07:18
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Jól tetted hogy kiraktad. Egy ilyen emberrel nem érdemes kezdeni. Exemmel is voltak ilyen problémák de megbeszéltük és utána semmi gond nem volt. Hozzáteszem hogy nekem a technikámmal volt probléma szex közben, de egyszer nem voltunk úgy együtt neki ne lett volna orgazmusa. Ez szerintem alap lenne egy kapcsolatban. Vagy lehet csak én vagyok ilyen fura a mai férfiakhoz képest hogy nekem elsősorban a nő számít. A férfiak nagy része szex közben elsül de egy nőnek azért a puszta szexen kívűl több kell az orgazmushoz. Ezt kéne sok férfitársamnak megtanulni vagy mint ahogy #6-os is írta vegyenek egy guminőt. Azzal nincs semmi dolguk se előtte se utána.
2021. febr. 5. 08:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
te meg hireszteld el, hogy kicsi a fsza esnem tud rendesen megdugni. ezzel egyidoben tiltsd le. az ilyen gyoker nem erdemel mast.
2021. febr. 5. 08:27
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel mit híresztel?
2021. febr. 5. 09:28
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy lehet hogy egy önző kis pöts, bárki lehet hibás csak ő nem, így egyből rádhárít mindent, minden a te hibád és most meg bevágja az óvodás szintű durcás hülyegyereket. Nagyon jól tetted hogy kivágtad, speciel a helyedben nem vártam volna fél évet sem ha látod hogy valakinek ilyen a személyisége. Került nagy ívben a jövőben a hasonló figurákat.
2021. febr. 5. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!