Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex miatt szakítottam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex miatt szakítottam a párommal ő meg most le k*rváz. Tényleg ennyire bunkó lennék?

Figyelt kérdés
Fél évig jártunk. Egyáltalán nem volt jó vele a szex amit mondtam is neki de közben bíztattam is h próbáljuk meg közösen megoldani ezt. Nem v a változott semmi. Ugyanúgy gyorsan akart mindent és önzőn majd amikor kértem h mondjuk nyaljon ki a válasza az volt, h nem szereti a női nedveket. Hetekig azt hittem büdős vagyok ott vagy rossz ízű de megkóstoltam magamnaknés semmi baja nem volt. 24/N
2021. febr. 5. 02:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
35%
Nem esett jol neki, így reagált.
2021. febr. 5. 13:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer olvastam egy fórumon,hogy egy nő kilenc évig szenvedett a párja mellett,a szex aktus része annyiból állt,hogy ahogy a csávó betette már el is ment abban a pillanatban,szóval egy másodperces menetekre telt az ürgétől.De legalább annyi volt benne,hogy szájjal meg kézzel igyekezett kielégíteni a feleségét amíg rá nem unt erre is teljesen az asszony.Hihetetlen számomra hogy hogyan lehet beleragadni egy ennyire pocsék helyzetbe,hogyan lehet hozzámenni egy ilyen emberhez és ennyi időt elpazarolni rá az életből.A szex normális esetben a szeretet legmélyebb kifejezési módja,egy ilyen önző partnerrel annak pont a lényege veszik el.Teljesen mindegy,hogy minek próbál beállítani a párod,te csak a saját érdekedet nézd ebben a helyzetben.Nyilván rosszul esik,mert senkinek sem esne jól ha lek.rváznák. De még mindig inkább ez mint kielégítetlenül szenvedni adott esetben akár éveket egy önző pöcs mellett aki nem elég hogy a farkával nem tud bánni de emberileg is egy nulla mint azt most bebizonyította neked amikor megpróbált besározni téged mások előtt. Ne izgulj,megkapja a magáét majd az élettől cserébe.Híre fog menni hogy mekkora nulla az ágyban,a női össze-vissza fogják csalni vagy kapásból lelépnek mellőle ha levágják a szitut.Nem mindenki olyan toleráns mint te,hogy próbáltad megértéssel kezelni a dolgot,sokaknál egy vagy két dugás után kuka az ilyen farok.Szóval nem vagy bunkó,nem vagy ku.va,csupán egy nő aki fel meri vállalni a vágyait és tud és mer is jó döntéseket hozni.
2021. febr. 5. 17:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltál bunkó. Az exed meg egy egoista, önző, érzéketlen pöcs. Felejtsd el. A híresztelésről meg annyit, hogy majd mások is megtapasztalják vele a szexet, és rájönnek, hogy bizony nem egy főnyeremény. Na akkor majd visszakapja a lepcses, pletykás, rosszindulatú pofája.
2021. febr. 6. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!