Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok prűd ha BDSM miatt szakítottam a párommal?
Ha két ember szexuális igényei nem egyeznek a legkisebb mértékben sem, akkor ott előbb vagy utóbb szakítás lesz.
A prűd szó nem azt jelenti, hogy nem tudod elfogadni valaki fétiseit.
Attól függ, hogy számotokra mit jelent a BDSM, mik történtek.
Valós fájdalmak, vér ... keményebb dolgok nem prűdség, viszont játékos dolgok, pl. kötözés, bilincselés, kisebb "verés" miatt szakítani prűdség.
Mi volt a fétise?
Azért itt volna mit szétszálazni.
Te szakítasz vele, mert nem bírom a (BDSM) fétiseit? Ezt hogyan kell érteni? Nekem az alábbi megfejtéseim vannak, ha más a történet, javít ki.
1) Neki van egy fétise, tegyük fel, el akar fenekelni. A fenekelés akkor BDSM, ha közös beleegyezéssel történik. Ha csak úgy fogja kapja és elfenekel, az testi sértés, bántalmazás, erőszak. Vagyis ha kiéli rajtad a fétisét az engedélyed nélkül, akkor teljesen jogosan rúgtad ki.
2) Van egy fétise, ezzel előhozakodik, de te hallani se akarsz róla. A másik fél ezt tudomásul veszi, nem kényszerít, nem mondogatja hogy csak egyszer hadd fenekeljelek el stb. De te mégis kirúgod, mert nem tudsz együtt élni a gondolattal, hogy a pasid fejében ilyen fétis van. Ez esetben, bár minden jogod magvan arra, hogy kirúgd a másikat (nincs ilyen "indoklási kötelezettség"), mégis úgy hiszem hogy te vagy a hülye és ő a szerencsés, hogy megszabadult tőled.
3) Van egy fétise, de te hallani se akarsz róla. Mégis folyton könyörög, nyaggat, nem veszi figyelembe, hogy nemet mondtál. Ez esetben - kicsit attól is függ, hogy milyen gyakran nyaggat - megint csak jogos kirúgni. Persze nyilván ha csak évente egyszer hozza fel, akkor inkáb te reagálod túl, ha heti kétszer nyaggat, akkor inkább negekd van igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!