Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már Findom kapcsolata valakinek?
Sok formája van a findomnak. Van amikor tényleg csak ezért fizetsz egy hivatásos lánynak akit nem is látsz soha - biztos vannak páran akiket kifejezetten csak ez érdekli, de engem ez soha nem hozott lázba.
Viszont próbáltam már a findomot, normál D/s kapcsolatban. Előző barátnőmmel elég mélyre "süllyedtünk" a BDSM világába és ezt is kipróbáltuk. Egyébként nem egy bonyolult dolog és tulajdonképpen magától értetődően működik egy komoly BDSM kapcsolatban. Annyi volt, hogy besétáltunk a bankba, adtam neki rendelkezési jogot a bankszámlám felett, utána már csak pár dolga volt. Megváltoztatta a jelszót, telefonszámot, letiltotta a kártyám, és minden pénzt átutalt a saját számlájára, ezután fizetés napon mindig átutalta a fizetésemet magának. Nekem zsebpénzt adott 5-10 ezer Ft-ot attól függően hogyan viselkedtem előző hónapban, előfordult, hogy egy Ft-ot se kaptam.
Ha valamit venni akartam, akkor azt tőle kellett kérnem és adott rá pénzt.
Másfél év után meguntuk a dolgot, úgyhogy visszautalta az összes pénzemet. Aztán sajnos vége lett a kapcsolatnak, más ügyből kifolyólag.. Mindenesetre az egész történeten csak olyan 500 ezret vesztettem, kb ennyi volt amit fényűző dolgokra, ruhákra költött magának a saját pénzemből, ezeket meg amúgyis megvettem volna neki ajándékba. Ja meg az utalási költségeket amit lenyúlnak a bankok...
Egyébként sztem izgalmas dolog és ha valaki át akarja élni teljesen a szubmisszív létet, akkor kell is ez hozzá.
Voltak findom kapcsolataim.
Játék,
alázás,
használat,
uralkodás,
birtoklás.
A fentiek gyakran kéz a kézben járnak a findommal.
Különleges érdeklődésű embereknek lehet a szórakozása, fétise vagy életstílusa.
És nem csak “játékpénz” szükséges hozzá. De nem szeretnék ötletet adó konkrétumokat írni.
Nalunk a findom igy mukodik:
Vannak az anyagias dominak a pixien, akik penzet ugye szeanszokat tartanak.
Vannak aztan olyanok, akik szeanszot sem akarnak tartani es kitalaltak a findomot, hogy a pasi fizessen a semmiert.
Megprobaljak ugy eladni ezt a “szolgaltatast” mintha ez a vilag legtermeszetesebb dolga lenne.
Aztan erre is raakadtak a csalok, lopott kepekkel csinalnak sok sok reget mindenfele oldalon, es probaljak lehuzni a balekokat.
Ezek mogott a regek mogott mar nem is lanyok hanem egy bunszervezet all.
Nem tudom elkepzelni hogy erre valos es tomeges igeny lenne. Ill persze az ingyenelo krvk reszerol nyilvan van, a masik oldalra ertettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!