Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hányadik randin beszélgettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik randin beszélgettek először egymás szexuális igényeiről? Mi van akkor ha nem egyeznek? Mit csináltatok? Egyből szakítottatok az előjátéknál?

Figyelt kérdés

2021. szept. 16. 22:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Normál menetű ismerkedésnél csak az ágyban, vagy az első szex után. Úgymond speciális (BDSM, gangbang) szexcélzatú randinál már előtte, de ott sem részletekbe menően. Ha van némi rutinod és tapasztalatod akkor nem kell előre minden részletet kibeszélni, úgyis ráérzel mit szeret a másik.
2021. szept. 16. 22:05
 2/13 anonim ***** válasza:
18%

Mond egyáltalán fogtál már a kezedben valaha péniszt ??

Mielőtt ennyire elutasítod az orálist szexet, elgondolkodhatnál miért vannak ilyen gátlásaid.

2021. szept. 16. 22:08
 3/13 A kérdező kommentje:
3# nem tudom honnan látsz a fejembe, hogy mit szeretnék és mit nem
2021. szept. 16. 22:09
 4/13 A kérdező kommentje:
Szűz vagyok és én pl. olyanokra gondolok, hogy mi van ha a párom szeret harapdálni én meg nem.
2021. szept. 16. 22:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rossz kérdéshez írta😆

2021. szept. 16. 22:12
 6/13 anonim ***** válasza:

Figyelj vannak kevésbé lényeges dolgok, mint pl ez.

Egyébként az első szex után ideális szerintem, csak akkor van baj ha tényleg nagyon különböző

2021. szept. 16. 22:13
 7/13 anonim ***** válasza:
#4*
2021. szept. 16. 22:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor az van hogy a felek engednek az igényeikből, azért hogy a másiknak is jó legyen. Mivel szűz vagy, így szerintem elvárhatod, hogy különösen figyelmes legyen veled a barátod.

A szexet tanulni kell. Idő kell ahhoz is, hogy megismerjétek egymás igényeit. Szexről akkor kell majd beszélni amikor szóba kerül.

Nálunk ez úgy volt hogy hónapok-évek alatt tökéletesen összecsiszolódtunk szexuális téren. Aki első előjátéknál szakít az egy bunkó.

2021. szept. 16. 22:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért írják ezt többen, hogy első szex után. Ez nekem annyira abszurd. Akkor ha nem passzolunk, lefeküdtem úgymond 'feleslegesen' valakivel. Ha mindenkit így próbálgatnék, már ki tudja hány pasival kellett volna lefeküdni:D

Szerintem ha valakinek vannak az átlagostól eltérő vágyai, azt mindenképp még az első szex előtt fel kéne hozni. Pl én nem örülnék neki, ha hetekig randiznánk és az első szex alatt derülne ki, hogy a pasi szubmisszív vagy arra izgul, hogy felcsatolhatóssal dugjam vagy kakiszexet akar stb. Szerintem mindenkinek jobb, ha pár randi után azért felmerül ez a téma is. Ha nincs egyetértés, akkor minek húzni egymás idejét. Mire megkedvelem, kiderül hogy teljesen másra vágyik, mint én. Kellemetlen lenne.

Mivel te szűz vagy, más helyzetben vagy ilyen szempontból. Nem is tudod, hogy te mit szeretsz:D szóval nem tudnál miről beszélni. Esetleg a fiút tudod megkérdezni, hogy milyenek voltak az előző kapcsolatai stb

2021. szept. 16. 23:42
 10/13 A kérdező kommentje:
9# maximálisan egyettértek veled
2021. szept. 17. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!