Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítottam a szex (hiánya)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a szex (hiánya) miatt, jól tettem?

Figyelt kérdés

Remélem jó kategóriába írtam a kérdést, mert párkapcsolatról is szó van de inkább a szexhez van köze. Már most kihangsúlyoznám, hogy nem a szex körül forog az életem, de úgy gondolom fontos része egy kapcsolatnak.

Kicsit több, mint fél éve voltunk együtt de a szexuális életünk nem volt éppen kielégítő. Kb. kéthetente egyszer volt szex jó esetben és akkor sem igazán figyelt arra, hogy nekem jó legyen. Előjáték alig volt, orált sosem viszonzott, de tőlem elvárta (szívesen adok, mert szeretek örömet okozni, viszont kapni is szeretek), nyakamat sosem puszilgatta, pedig tudja, milyen érzékeny terület. Ha kezdeményeztem, visszautasított pl. hogy most épp nincs kedve.

Már ezek miatt is alig éreztem magam nőnek, de még megjegyzéseket is tett folyton más nőkre amiktől még inkább egy sz.rnak éreztem magam. Semmit nem változtam amióta megismerkedtünk, nem híztam, ápolt vagyok. De mindig a velem ellentétes külsejű nőkre csorgatta a nyálát pl. a magas csajoknak milyen szép hosszú lábuk van (én 161 cm vagyok), mennyire tetszenek neki a sötétebb hajú/szemű nők (én szőke vagyok kék szemmel), a nagyobb mellű nők az igazi nők (nekem csak tenyérnyi méretűek vannak). Próbáltam vele ezeket megbeszélni, de sehova nem jutottunk. Vagyis de, én arra, hogy ez csak az önbecsülésemnek árt és nincs értelme az egésznek.

Ezen kívül is voltak kisebb nézeteltérések, de a fő probléma ez volt. Jól döntöttem? Ez később sem változott volna, igaz?

2021. okt. 11. 12:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Persze hogy jól döntöttél. Én fél évet sem vartam volna ezzel.
2021. okt. 11. 12:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Vsz. jól.

Ez bőven nem a szexhiányról szólt, hanem egy önző, bunkó pasit fogtál ki.

Mondom ffiként.

3/13 anonim ***** válasza:
94%

Egyértelmű, hogy nem illettetek össze.

Nincs értelme rajta tovább filózni.

Az embereknek önismeretet kéne tanulniuk, hogy ne menjenek bele ilyen hülyeségekbe, amikből általában szintén téves következtetéseket vonnak le, nem azt, ami az egésznek az üzenete lenne.

4/13 anonim ***** válasza:
100%
Jól döntöttél nekem is volt ilyen kapcsolatom csak sajos én többet szenvedtem mint fél év
2021. okt. 11. 12:23
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Én szeretnék egy ilyen nőt aki több szexet szeretne, mert én is ilyen vagyok. Szerintem az alakod is jó lehet, és én pont az ilyen maroknyi melleket szeretem, és ilyen párt is keresek magamnak ha lehet. A szőke haj kék szem meg pont a gyengém, úgy hogy szívesen megismernélek!
2021. okt. 11. 12:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Jól döntöttél, igen. Valószínűleg nem változott volna, nem illettetek össze így.
2021. okt. 11. 12:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom megmondani hogy jól döntöttél-e, de azt igen hogy így senkivel nem bánunk, legyen nő férfi.. Én sem vagyok valami magas de volt sokkal alacsonyabb barátnőm de sosem emlegettem neki fel hogy "bezzeg a magas csajok", Remélem hogy találsz valakit aki igazán értékel!
2021. okt. 11. 12:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól döntöttél, hogy kiléptél egy mérgező, önértékelés romboló, semmilyen kapcsolatból! Egy valamiben döntöttél csak rosszul: nem tetted meg korábban.
2021. okt. 11. 12:44
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megerősítő válaszokat!

1-es, igazad van, fél évet sem kellett volna várnom.

2021. okt. 11. 12:46
 10/13 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem tökéletes lehet a tested a leírtak alapján. Fuhhh, elképzeltem, ahogy pakolgatlak ide-oda szeretkezés során és a csodás tenyérnyi cickókat is falom. Nem semmi vagy. 👏
2021. okt. 11. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!