Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnék megszabadulni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék megszabadulni a szüzességtől?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Volt néhany kapcsolatom de szexig egyik sem jutott. Kezdem cikinek érezni a szüzességem ezért szeretném elveszíteni. Szexchaten nem jártam szerencsével, nem találtam senkit. Oldalakat/appokat ha tudtok ahol vannak férfiak akik nem bánjak a szüzességet akkor ajánljatok! Köszi!

2021. okt. 10. 19:10
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Akik azt mondják kamu azoknak nem válaszolok most már. Azért ennyire ne legyen már hihetetlen hogy egy lány lehet ennyire kétségbeesett ezen a területem :) Félénkebb típus vagyok ezért irtam ide

19# még nem próbálkoztam idősebb férfiakkal. Féltem hogy ha a saját korosztályomnak ciki ez akkor vajon mit gondolhatnak az idősebb és tapasztaltabbak

2021. okt. 10. 20:14
 22/29 anonim ***** válasza:
58%
Tapasztalataim szerint az idősebbek sokkal megértőbbek mint a fiatalok!
2021. okt. 10. 20:27
 23/29 A kérdező kommentje:
22# ó, ezt jó olvasni! Köszönöm! :)
2021. okt. 10. 20:44
 24/29 anonim ***** válasza:
17%
én idősebb vagyok és türelmes :)
2021. okt. 10. 21:11
 25/29 anonim ***** válasza:
72%

Én ugyanebben a helyzetben vagyok, fordítva.

Szintén 22,F

2021. okt. 10. 21:23
 26/29 anonim ***** válasza:
17%
Elveszem én
2021. okt. 10. 21:27
 27/29 anonim ***** válasza:
77%

Atyaég, mennyi barom...

Ha rossz tapasztalat miatt nem akarsz érzelmileg megnyílni, hidd el, minden, csak nem jó döntés minden érzelem nélkül összefeküdni valakivel. Egy egyéjszakásnál senki nem akar finomkodni, ha pedig nem szólsz, akkor

ad1: téged erősen traumatizálhat, mert még erre odafigyelő partnerrel sem leányálom a dolog;

ad2: ha közben jön rá az alany, teljes joggal elküldhet a búsba.

Egyébként a személyes statisztikám is azt mutatja, hogy az idősebb korosztály megértőbb/elfogadóbb/kitartóbb - elég traumatizált voltam/vagyok én is. Akik eddig megtudták, miért vagyok visszahúzódóbb és nehezen megközelíthető szexuális témákkal vagy úgy egyáltalán, azonnal lepattantak, volt akiről másfél évig nem hallottam semmit... az egyetlen, aki gyakorlatilag pár másodpernyi meghökkenés után mondta azt, hogy átlépnénk, tudna türelmes lenni, azzal volt köztünk 20+ év.

Egy ilyen eseményhez minimum egy jó baráti viszony kellene, ahol tényleg nyílt lapokkal játszik mindenki és nem fenyeget az a veszély, hogy a másik már elsőre csak agyatlanul reszelni akar, vagy éppen profi lepedóakrobataságot vár el, aztán lép is.

2021. okt. 10. 21:46
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező!

Tegnap privát levelezésbe kezdtünk. Ma már nem vagy elérhető. Írj, hogy folytassuk! Köszönöm!

2021. okt. 11. 05:45
 29/29 anonim ***** válasza:
67%

Az a borzasztó hogy ennyien bedőltetek valami kis unatkozó hülyegyereknek vasárnap este.

Komolyan elhitte valaki hogy szegény 22 éves szűzlánynak ekkora teher ez és bármit megtenne már hogy elveszítse? 🤦‍♀️😂 Ráadásul aki írta hogy kamu mind le lett pontozva. A kérdező meg tiltva lett vajon miért. Komolyan ennyire fáj kicsit gondolkodni is?

Költői kérdés...

2021. okt. 11. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!