Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék megszabadulni a szüzességtől?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Volt néhany kapcsolatom de szexig egyik sem jutott. Kezdem cikinek érezni a szüzességem ezért szeretném elveszíteni. Szexchaten nem jártam szerencsével, nem találtam senkit. Oldalakat/appokat ha tudtok ahol vannak férfiak akik nem bánjak a szüzességet akkor ajánljatok! Köszi!2021. okt. 10. 19:10
11/29 A kérdező kommentje:
9# lány vagyok
10# köszi a választ! Tartok tőle hogy fájni fog az első de a vágy nagyobb :) De megfogadom a tanácsot, igazad van!
2021. okt. 10. 19:25
12/29 anonim válasza:
óó és ha szerelmesek leszünk :)
13/29 anonim válasza:
Újabb vasárnap esti kamukérdés... Ráadásul elég gyenge is. 🤦♀️😅
15/29 A kérdező kommentje:
14# nem kamu kérdés, tényleg lány vagyok! És régóta gondolkodom már ezen. Akivel ismerkedtem mindig tehernek érezte a szüzességem igy én is annak érzem...
2021. okt. 10. 19:34
16/29 anonim válasza:
Légyszi ne... Mi értelme ennek? Bizonygatod hogy nem kamu a kérdés, miközben MINDENKI tudja hogy kamu. Ha egy lány bszni akar akkor fog is. Most legalább 70 privátot kaptál kanos pasiktól. Gondolom ez is volt a cél. Röhögni rajtuk egyet. De legalább ne bizonygasd hogy nem kamu.. 😅
17/29 anonim válasza:
Ne szivasd már itt a sok nyomoronc lúzert.
19/29 anonim válasza:
Idősebb pasikkal próbálkoztál már? Mert azok többségének nem igazán lenne teher a szüzességed!
20/29 anonim válasza:
Hogy hogyan .... ? Úgy hogy kérdést írtál ki a gyakorira! És csak válogatnod kell az érkező rengeteg privát üzenet között! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!