Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy sok lány pánikszerűen akar megszabadulni a szüzességétől?
Figyelt kérdés
2018. dec. 3. 19:43
1/10 anonim válasza:
Társadalmi nyomás, média agymosás.. Manapság trendi rib4ncnak lenni, ergo úgy érzik kimaradnak valamiből.
2/10 anonim válasza:
Totális igaza van az egyesnek. A 13 évesek közt ez már "gáz". Pedig az lenne a normális, ha csak 16 évesen vesztené el valaki a szüzességét legkorábban. Szerintem. Az meg csak jobb pont ha késöbb!!
3/10 anonim válasza:
Leginkább mert képtelen vagyok egészséges felnőtt emberként tekinteni magamra 20 évesen, szűz fejjel.
4/10 anonim válasza:
Mert mindenhonnan az folyik, hogy gáz szűznek lenni. Mégha ez nincs is így. Bár hamarabb jöttem volna erre rá.
5/10 anonim válasza:
Tényleg így van? Hozzám jöhetnek pánikolós szűz lányok!:D (És ha valakit érdekel, én 22 évesen vesztettem el, de bőven sikerült behoznom a lemaradást, nem panaszkodom a késő kezdésért.)
6/10 anonim válasza:
Van egy ismerősöm 19éves lány. Megkérdezte tőlem hogy annyira gáz-e hogy ő szűz, csak mert egy fiú elutasította emiatt. Én már nem vagyok az, viszont ha az lennék akkor sem gondolnám azt hogy ez ciki vagy gáz. Inkább veszítse el valaki a szüzességét mondjuk 23 évesen egy normális kapcsolatban, mint 15 évesen egy buliban ittasan. Szerintem az utóbbi sokkal inkább "cikibb".
7/10 anonim válasza:
A jelenségről amelyről az előzőek írtak én még semmit nem tapasztaltam, amilyen 10-18 éveseket ismerek mindegyik full normális, sőt az e fölötti korosztályból szép számban akadnak szűz lány ismerőseim :)
Én 14 évesen vesztettem el. Nem azért mert meg akartam magam dugatni, egyszerűen csak gimibe kerülve szerelmesek lettünk egymásba egy sráccal és mindketten akartuk. Jópár évvel később sem bántam meg, évekig együtt voltunk utána.
Bár tény, az első alkalmon túl akartam esni (vele), mert féltem a fájdalomtól és tudtam hogy az csak az első alkalom, az utána lévők már nem. Sok lány szerintem emiatt van így vele, egy kötelező rossznak fogják fel az első alkalmat.
8/10 anonim válasza:
Az első alkalom után még fájhat az azt követő pár alkalom. Sőt!
9/10 anonim válasza:
Mert lassan 20 leszek, és a környezetemben lévő velem egykorúak már mind túlestek rajta. Nem az zavar, hogy szűz vagyok, hanem hogy mások mit gondolnak majd rólam. Én tudom, hogy nincs velem semmi olyan baj, de mások nem tudják. Automatikusan arra gondolok, hogy mások gáznak fognak hinni, azt fogják gondolni, hogy valami baj van velem, és ezért nem vesztettem még el.
10/10 anonim válasza:
Én sem értem, mit kell ezen csodálkozni, ha pont, hogy a többi ember helyezi ezt a nyomást a szűz lányokra (és fiúkra is egyébként) azáltal, hogy azt mondják, tuti nincs minden rendben azzal, akinek x éves kor felett nem sikerült még csak egy numerát sem összehoznia, nemhogy komoly kapcsolatot. Itt, gyakorin is csomószor lehet ilyeneket olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!