Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk! Van itt olyan akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Van itt olyan akinek bejön ha egy lány hízni akar?

Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el hizlalni magam, eddig kb 10 kg jott fel, főleg a hasamon a karomon es a combomon latszik, Imadok jatszani a finom puha pocakommal, Mar a csipom es a hatam is kezd szepen hurkasodni, Sajnos nem megy olyan gyorsan mint remeltem, Pedig rengeteget eszem. De nem is baj, legalabb igy szep marad a bor a hasamon, nem lesz strias. Szep nagy kerek puha pocakot akarok ami ra log a combomra, es reng ahogy jarok. A legtobb nadragom mar nem jo ram, ha feltudom huzni akkor is ha leulok a gomb biztosan lepattan. Szoval, van akinek bejonnek a feedee csajok?
2018. szept. 18. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nem, de van egy hentes ismerősöm. Szóval szólj ha vágósúlyba kerültél aztán lesz belőled fincsi hurka télire
2018. szept. 18. 13:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Vannak persze, csak... Nem túl egészséges túlsúlyosnak lenni. Biztos megéri ez neked?
2018. szept. 18. 13:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora kamu kérdést...
2018. szept. 18. 14:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Majd nem leszel tőle ilyen boldog mikor utolért a Szívinfarktus
2018. szept. 18. 14:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Látszik hogy kamu

A mai túlzott fitneszmániás és bulèmiás nők mellet pont egy olyan nő lenne aki szembemegy a trendekkel csak hogy minden menő barát kiközösítse? :D Ugyanmár :D gyenge kamu

2018. szept. 18. 14:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor most mennyi a súlyod és magasságod?
2018. szept. 18. 14:25
 7/10 A kérdező kommentje:
170/65-67
2018. szept. 18. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lettem :D
2018. szept. 18. 14:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez egeszsegugyileg meg nem problemas. Sot meg a normal tartomanyban van a bmi-d. Csak tovabb ne hizz!
2018. szept. 18. 14:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Mikor leszel levágható?
2018. szept. 18. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!