Miért nem tudok megszabadulni a szüzességemtől?
Csak azt lehet elátkozni aki, hisz benne.
Ha ennyire zavar a szüzességed akkor keres egy parti r!bancot, egy martiniért megvan.
A megfelelő partner megtalálása időigényes feladat. Lehet aki néked rendeltetett azzal még találkoztál.
22/L
van már jogsim, hát kocsira gyűjtök. De mire összekuporgatom egy valamirevaló autóra, az még legalább 2 év. vagy veszek egyet részletre, de azzal meg lehet probléma lenne, ha esetleg elveszíteném a munkámat. ez vidéki srác vagyok Zala megyéből.
Lehet az a baj, hogy nincs kocsim, erre már én is gondoltam. Engem a szüleim nem támogattak soha ilyenekkel, hogy : nesze pici fiam, kifizetem neked a jogsi költségeit és rakok a seggged alá egy izom verdát. Nálunk inkább az volt, hogy menj el melózni és majd lerakod a jogsit a saját kis pénzedből, aztán vehetsz magadnak olyan kis autót amilyet akkarsz, mert hiába vagy 24 apuci csak akkor engedi vezetni a saját kocsiját, ha ott ülhet melletted és b@szogathasson, a vezetési módszered miatt. Melót is nehéz volt találni, hiába van szakmám és érettségim kénytelen vagyok egy gyárban robotolni mert csak oda kellett ember.
De nem adtam fel, tettem a dolgom napról napra, de ez egyre nehezebben megy , ha nincs igazi élvezet az életben, mert a körülmények összeesküdtek ez ellen. A sz@r gazdasági helyzet miatt és az ebből adódó szerényebb szülői támogatás miatt ( nem mehettem pl egyetemre vagy fősulira sem mert nem volt rá keret, bár a pontjaim meg lettek volna hozzá) vagyok most ebben a helyzetben . Na és ezek szerint amiatt is , hogy a legtöbb nő lesz@rja azokat a férfiakat akik kevésbé vannak eleresztve. Ez lenne a csúf igazság? A nők nagyrésze olyan undorító, hogy csak a pénzes csókákat részesíti előnyben és ennek ellenére ha lenne több lóvém én is képes lennék nőre költeni. Hát jó nagy szívás ez az egész , de azokat a p1csákat max csak megdugni lenne jó, de nem együtt élni velük. Hát nem szívesen dugnék először ilyen nővel ( nem mintha megtehetném) Prostihoz menni meg milyen dolog lenne? Bizonyára nem sokat javítana az önértékelésemen és az önbizalmamon ráadásul ugyanúgy a pénzre hajt az is. Ráadásul egy prosti tuti, hogy fél életében a gec1ben fürdött, ez meg megint csak visszataszítóvá teszi a számomra.
Én a randizási korszak elején kimondottan smucig vagyok, épp azért, hogy a nők ne a pénzem miatt szeressenek meg. Bár igazából pénzem sincs, de az első mondat jobban hangzik :D Mégis mindig találok magamnak barátnőt, így szerintem elég gyenge kifogás az, hogy a nők csak a pénzre hajtanak. Kocsim nekem sincs, az éppen aktuális kiválasztottat meghívom egy fagyira, vagy elmegyek vele sétálni az erdőbe.
Tehát, ha rám hallgatsz (és minden más olyan pasi is, aki azt hangoztatja, hogy a nőknek pénz kell), akkor egyszerűen kedves leszel hozzájuk, szórakoztató és vidám. Ezzel tuti a sikered : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!