Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az idegtől nem tudok megszabad...

Az idegtől nem tudok megszabadulni a szüzességemtől?

Figyelt kérdés
23 éves srác vagyok és még szűz. Nem tudom hogy ez tré vagy sem. Így alakult. Az a gondom hogy mikor barátnőmmel a lényegre térnénk akkor "lankad a fegyelem", de mivel egyedül mennek a dolgok, gondolom ez a túlzott feszültség és idegesség miatt van. Eddig két próbából 0 az eredmény. Másfél hónapja vagyunk együtt, de már régóta ismerjük egymást, tudja hogy még szűz vagyok, ő már nem az. Mit tegyek, mire figyeljek, mitől tudnék ellazulni, megnyugodni?
2009. márc. 22. 10:36
 1/2 anonim válasza:
100%
ne figyelj semmire, csak a barátnődre, a hangjára, a mozdulataira. Zárd ki a külvilágot, ne légy szégyenlős, ne az járjon a fejedbe, hogy jaj most a karomat nézi, az meg vékony...stb. Ne legyenek gátlásaid. Tegyél be jó kis zenét, gyertyák, kis hangulat. Telefon kikapcs, akár félhomály. Sok sikert
2009. márc. 22. 10:49
 2/2 anonim válasza:

Szia Kedves!

Az előző válasz nagyon jó!

Kb ugyan ezt tudom tanácsolni.

Eléggé nagy fiú vagy már,és ideje összeszedned magad,mert a lány nem fog sokáig várni rád!!!

Kérd meg ,hogy segítsen!

Írtad,hogy van tapasztalata. Figyeld Őt.

Élvezd amit csinál, add át magad és ne törődj semmi mással!

Meg kell tanulni élvezni a szexet , másképp nem megy!

Fel a fejjel!! Szó szerint!

Sok sikert!

Üdv: Angyal

2009. márc. 23. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!