Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem tudok megszabadulni...

Miért nem tudok megszabadulni a szüzességemtől?

Figyelt kérdés
még mindig szüz vagyok. pedig már lassan 25 éves leszek. Miért van az, hogy más hipp-hopp becsajozik meg néhány jó mondattal más képes ágybavinni egy csajt , nekem ez mégsem akar összejönni. Nem hinném, hogy olyan ronda lennék, hogy ez okozná a problémát . sőt majd hogy nem jóképűnek érzem magam. Jó persze, mostanában nem is igazán probálom megoldani ezt a problémát . De hát most mégis mire kellene alapoznom? sosem volt senkim,még csak nem is csókolóztam. 24 évesen itt tartok. Miért van az, hogy másnak kijut az élvezetekből bőven , másnak 2 vagy akár 3 nője is van egyszerre, nekem meg 1 se ? Pedig nagyon szeretnék már túlesni a tűzkeresztségen, és minden vágyam, hogy az orgazmusig juttassak el valakit , de egyszerüen nem akar összejönni. Ha már éppen adódna valami lehetőség valaminek egyből át kell húznia az egészet, mintha meg lennék átkozva, hogy én még csak véletlenül se tudjam elveszíteni. Létezik egyáltalán ilyen? Mármint , hogy megátkoznak valakit, hogy élete végéig szűz lehessen? Mondjuk átkoztak már el ilyennel, de akkor még csak 10 éves voltam és csak szexuális felvilágosítást tartottam az egyik lány osztálytársamnak, aki nem hitte el nekem a gyereknemzés mibenlétét és ezért inkább elátkozott, hogy 30 éves koromig ne legyen senkim. Fog a kis rib@nc átka ezek szerint?

2012. máj. 28. 08:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nem, addig a szintig azért nem sűlyednék :)
2012. máj. 29. 17:25
 12/16 anonim válasza:
felejtsd el ezt a kocsi meg pénz meg ilyen baromságokat. Olyan nőket ne akarj akiknek ez kell, mert azokat tényleg megkapod egy 1000ért egy szopásra, amúgyis csak csalódnál bennük belülről. Sokkal fontosabb hogy a belső erényeidre koncentrálj (tehát ne amid van, hanem amire képes vagy). Járj emberek közé, ne félj az elutasítástól, annak nagyrészt nem a férfi kinézete, stílusa az oka, a lány egyszerűen csak fél, vagy épp nem akar semmit épp senkitől. Írd össze hogy mik az erősségeid, erényeid, kérdezd meg barátaidat, mert sokszor én se vettem észre bizonyos tulajdonságaimat, amit mások említettek, hogy mekkora pozitívum. :) Bízz magadban, ne vedd túl komolyan őket, mert az ijesztő ha látják a pasin, hogy az nagyon izgul, meg rögtön hősszerelmes. Használd a humorod, ne a pénzed, mert a poénokból sosem tud kifogyni az ember, ha elengedi magát!! :)
2012. jún. 24. 16:40
 13/16 anonim válasza:
csori
2012. jún. 24. 22:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem add fel, már elkéstél.
2012. jún. 24. 22:40
 15/16 A kérdező kommentje:
csak sikerült megszabadulni végre tőle :D
2012. aug. 18. 19:49
 16/16 anonim válasza:
Hejj, grat :D
2012. aug. 18. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!