Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, előfordult már veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, előfordult már veletek, hogy a párotok nem védekezett, és megbeszéltétek, hogy nem élvez belétek, de az együttlét közben mindketten annyira fel voltatok pörögve, hogy végül mégis belétek élvezett?

Figyelt kérdés
Arra a helyzetre gondolok, amikor ésszel tudjátok, hogy nem szabad, mert nem akartok terhesek lenni, de mégis annyira jó volt, hogy abban a pillanatban nem érdekelt a következmény, és magatokba húztátok a partnereteket/párotokat. Mit éreztetek, miután ez megtörtént?
2021. okt. 10. 08:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Nálam ezért van olyan szabály, hogy addig nincs behatolás, amíg nincs gumi a partneren. (Ha valaki nem tud/nem akar gumiban szexelni, az számomra kizáró ok. Nem érdekel a kedvenc zenekara meg a hajszíne, meg a satöbbi, de ez igen.)

N

2021. okt. 10. 10:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A megszakításos hazárdjáték, csak itt nem nyersz a "téten" hanem veszítesz. Van aki évekig csinálja gond nélkül, másnál meg pár alkalom után beüt a ménkű. Előre sosem tudod melyik leszel, de értelmes, felnőtt ember nem kockáztat.
2021. okt. 10. 10:21
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer fordult elő velem ilyen, mondtam, hogy ne élvezzen belém, de mégis megtette, aztán izgultam, hogy lesz-e baba, de nem estem teherbe.
2021. okt. 10. 10:23
 14/17 A kérdező kommentje:

10-es most írtad le, hogy mennyire elszáll az eszed szex közben, ha én megírom, hogy milyen jó a gumi nélküli szex (beleélvezésről szó sem volt), akkor meg hülyegyerek vagyok? Nem szép dolog hárítani a felelősséget...

Amúgy hála Istennek, hogy férfinak születtem, az abortusz tényleg nem az én gondom ;)

2021. okt. 10. 10:40
 15/17 anonim ***** válasza:

hárítani a felelősséget? azt kérdezed hogy volt e már olyan hogy beleélveztek a lányba, csak mert jó a szex :D:D

"mindketten annyira fel voltatok pörögve, hogy végül mégis belétek élvezett?"

hol nem volt szó beleélvezésről?

2021. okt. 10. 10:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem, érdekes módon mióta szexelek, egyszer sem csináltam védekezés nélkül. Fél percre sem. És a megszakítás nem védekezés. Tabit szedek, belém élvezhet. Lelombozó lenne, ha a csúcson kéne kiszállnia, így viszont mind a ketten ki tudjuk élvezni.
2021. okt. 10. 13:25
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

És ha megtartja a gyereket, akkor a gyerektartást te fizeted.

Éretlen vagy.

2021. okt. 10. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!