Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordult már veletek, hogy a párotok nem védekezett, és megbeszéltétek, hogy nem élvez belétek, de az együttlét közben mindketten annyira fel voltatok pörögve, hogy végül mégis belétek élvezett?
Nálam ezért van olyan szabály, hogy addig nincs behatolás, amíg nincs gumi a partneren. (Ha valaki nem tud/nem akar gumiban szexelni, az számomra kizáró ok. Nem érdekel a kedvenc zenekara meg a hajszíne, meg a satöbbi, de ez igen.)
N
10-es most írtad le, hogy mennyire elszáll az eszed szex közben, ha én megírom, hogy milyen jó a gumi nélküli szex (beleélvezésről szó sem volt), akkor meg hülyegyerek vagyok? Nem szép dolog hárítani a felelősséget...
Amúgy hála Istennek, hogy férfinak születtem, az abortusz tényleg nem az én gondom ;)
hárítani a felelősséget? azt kérdezed hogy volt e már olyan hogy beleélveztek a lányba, csak mert jó a szex :D:D
"mindketten annyira fel voltatok pörögve, hogy végül mégis belétek élvezett?"
hol nem volt szó beleélvezésről?
És ha megtartja a gyereket, akkor a gyerektartást te fizeted.
Éretlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!