Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy férfi szex közben szopogatja a nő ujját?

Figyelt kérdés
Én nőként szeretem, mikor a párom a hüvelyk/mutató-közép, vagy mutató és gyűrűs ujját a számba dugja és azt nyalogathatom, szopogathatom, ezzel izgatva őt is. Nem fordul elő minden együttlét során, de feldobja az aktust olykor. Furcsának találnátok nőként, ha a párotok ezt tenné, akár csak egyszer is? Férfiak, ti szeretitek ezt?

2021. okt. 1. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretem a partnerem ujját szopogatni és ő is nagyon be tud tőle indulni. F
2021. okt. 1. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Az egyik partnerem orálisan annyira fixált volt, hogy képes volt akár fél órán át szopni az ujjaim. Dugás közben (ha nem csináltam magamtól) akkor követelte, hogy tegyek valamit a szájába.

Szóval, ismerős ez a szitu. És szeretem az ilyesmit, azt hiszem, nem kell magyarázni, miért izgató, ha egy nő szeret szopni. :) Hozzáteszem, én magam nem vagyok oda a női ujjak szopogatásáért, de azért élvezettel lecuppantom, ha előtte a puncijába nyúlt vagy ilyesmi.

2021. okt. 1. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Volt olyan pasim, aki imádta közben szopogatni az ujjaim, mert nagyon gerjedek rá, de én is szeretem közben a partnerem ujját szopogatni.
2021. okt. 1. 15:21
 4/7 anonim ***** válasza:
35%
Imádom kapni, adni is. Annyi, hogy a lábujjait, talpait is végig szopom, nyalom, szagolom a nőknek.
2021. okt. 1. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem szoktam, mert nincs kivel, de ha lenne, akkor szopogatnám le az ujjait, amikor kihúzza magából. Vagy pedig ha én nyúltam fel neki, leszopogatnám az ujjaimról úgy, hogy lássa. Nem tudom miért, de ezt mindenképp kipróbálnám.
2021. okt. 5. 17:22
 6/7 Horserider85 ***** válasza:
Valamiért én csak adni szeretem az felizgat, kapni semleges F/35
2021. okt. 5. 18:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem furcsa. Én imádom adni, és kapni is ezt a dolgot. 30N
2021. okt. 5. 21:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!