Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem?Képzeletben elképesztően izgatnak a nök ha meg elmegyek prostihoz az orált élvezem de az eggyütlétet nem
Ez nem igaz, amit az első kettő ír.
Leírta hogy nem csak prostival történt ez.
Itt a tudatalatti dolgokba kell belemélyülni. Nekem van is egy elméletem.
Amikor otthon vagy, és elképzeled, hogy dugsz akkor élvezed, élőben viszont nem.
Valamitől szorongsz, valami miatt amikor csajjal vagy, feszült vagy.
Ennek kéne jobban utánajárni. Ez teljes mértékben magyarázatot ad, a leírtakra.
Mivel itt nem szeretnék olyan sokat írni, egy pszichológus segítségével mint jómagam, könnyű lenne kideríteni az okát annak, hogy élőben mitől tartasz, és miért nem tudsz kiteljesedni, miért nem tudod élvezni. A szorongás felülmúlja az élvezetet.
-- friss diplomás pszichoterapeuta
Mitől nem élvezed? Lehet, egyszerűen olyan banális oka van, minthogy amikor maszturbálsz a gondolatra, simán csak erősebben szorítod a szerszámot, mint ahogyan azt egy nő hüvelye képes, aztán ez az érzés hiányzik.
A szorongás is lehet persze ok, de nekem furcsa, hogy orálnál nincsenek ilyen problémáid. Kivéve persze, ha amiatt aggódsz, hogy a nőnek is jó legyen, de ez egy prosti esetében talán nem annyira releváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!