Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordult már veletek, hogy a párotok nem védekezett, és megbeszéltétek, hogy nem élvez belétek, de az együttlét közben mindketten annyira fel voltatok pörögve, hogy végül mégis belétek élvezett?
Terhességi tüneteket úgy 5 hét múlva.
A megszakítás nem védekezés, ha meg bénák vagytok hozzá akkor főleg. Ha nem akarsz gyereket védekezz, nem olyan jó buli az abortusz. Most meg esemény utáni.
Nem.
19 voltam, mikor először szexeltem, addigra benő az ember feje lágya.
Hasonlóan mint a 2-es. Azt gondolom, hogy a pasiknak ilyen téren több eszük van, vagy nem tudják annyira beleélni magukat a dolgokba. 🤷🏽♀️
Szintén magamra húztam, nem engedtem, hogy kivegye, én is rohantam orvoshoz eseményutániért, hát baromira nem érte meg… de abban a pillanatban tényleg nem tudtam gondolkozni. Hogy mit éreztem? Azt, hogy hogy lehetek ilyen gyerekes, és, hogy miért nincs eszem. Sajnos sokszor még mindig megtörténik velem szex közben a férjemmel, pedig már gyerekünk is van és nem szeretnék többet. Szerencsére neki mindig több az esze, és nem hagyja, hogy magamra húzzam, hanem ellök olyankor 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!