Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan mérnökök, akik a vékony lányokat/kis melleket preferálják?
Figyelt kérdés
2021. okt. 9. 17:31
31/47 anonim válasza:
Azért fontos, hogy mérnök legyen mert ők jól keresnek?
32/47 A kérdező kommentje:
Igen azért
2021. okt. 9. 20:20
33/47 anonim válasza:
Fáj nekik az igazság, mintha újdonság lenne, hogy a legtöbb nő jól szituált, biztos alapokon álló férfiakra bukik.
Amúgy kérdező, te mit tudsz felmutatni? Neked ennyi az egyetlen tulajdonságod, hogy csinos vagy és kicsik a melleid, és ennyivel várod a mérnököket? :)
35/47 anonim válasza:
Nukleáris mérnök is jöhet? Akkor írj. 😉
36/47 A kérdező kommentje:
Titeket nem várlak nyugi, lehettek milliárdosok is
2021. okt. 9. 20:33
37/47 anonim válasza:
Nem tudom miért szeditek szét szegényt, ennél sokkal együgyűbb kérdések is előfordulnak itt...
(5-ös válaszoló voltam)
38/47 A kérdező kommentje:
Biztos azért, mert nincs barátnőjük (gondolom), és a végzettségük és fizetésük ellenére sem kellenek senkinek (vajon miért)
2021. okt. 9. 20:37
39/47 anonim válasza:
Elképzelhető, én őket sem ismerem, szóval fogalmam sincs. :)
40/47 A kérdező kommentje:
Én sem ismerem őket szerencsére
2021. okt. 9. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!