Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan mérnökök, akik a vékony lányokat/kis melleket preferálják?
Figyelt kérdés
2021. okt. 9. 17:31
4/47 anonim válasza:
Gépész, vegyész, építész? Kire gondolsz?
Nagyon nem mindegy :D
5/47 anonim válasza:
Én is, bár szerintem ez a két dolog nem függ össze. :)
6/47 anonim válasza:
Igen, van olyan jól kereső, eltartani képes kani, aki a pattanás méretű csecseidre is kanos lesz.
7/47 anonim válasza:
Én preferálom , de tehenész legény vagyok.
Így jó??
8/47 A kérdező kommentje:
Nem a pénzük érdekel, hanem az eszük. Okos és kedves pasik a legszexibbek számomra. És nem kell engem eltartani köszönöm.
2021. okt. 9. 17:44
9/47 anonim válasza:
Nem ez tartozik a legfontosabb tulajdonságok közé. Ha jó a személyisége, szép az arca, jó a stílusa, stb... akkor nem számít annyira, hogy mellmérete éppen kicsi, közepes, vagy nagy, vékony-e vagy kicsit húsosabb, csak kövér ne legyen, az részemről taszító.
10/47 anonim válasza:
Nem vagyok mérnök, de bemérhetem, hogy mennyi az amplitúdója a popsidnak, miközben sétálsz, vagy milyet rúgnak vissza felpofozásuk közben, vagy hogy épp milyen a cicik rengése. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!