Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan mérnökök, akik a vékony lányokat/kis melleket preferálják?
Mérnökként többnyire a mérnök csajokra bukom, mert nem csak szexik, hanem okosak is, amitől még pluszban szexibbek lesznek számomra, meg persze egyetemen ismerkedem, ott meg mérnökök vannak mindenhol, nem nehéz.
Volt már vékony csajom is és teltebb is, formás mellekkel, fenékkel, engem önmagában a testalkat nem érdekel, erre nem lehet kapcsolatot építeni.
Elég felszínes egy kérdés és hogy őszinte legyek a testalkatod rendben van és biztos vonzó, de ez a stílus a személyiségedről inkább negatívat mutat, maximum csak szexelnék egy ilyen lánnyal.
Lehet, hogy valójában kedves vagy és értelmes, ez pedig egy nagyon önbizalom hiányos kérdés vagy tényleg komolyan gondolod. Feltételezem az előbbi gond áll fent, utóbbi eset eléggé antipatikus lenne.
Egyébként bárhol van olyan férfi, akinek bejönnek a vékony lányok, nem vagytok ritkák, úgyhogy nyugi.
Ezek a kérdések teljesen kikészítenek.
Létezik olyan <típus leírása> aki <érdeklődési kör leírása>? A válasz az ilyen kaliberű kérdésekre evidens, hogy igen, létezik.
Basszus, attól mert mérnök vagyok, ugyanolyan ember vagyok mint bárki más. Ez a munkám, a hivatásom, de az, hogy milyen típusú lányok jönnek be, teljesen független attól, hogy mivel foglalkozok.
Javítsatok ki, ha nem lenne igazam..
Igen, mintha valami speciális faj lennénk és csak azért jövünk be, mert mérnökök vagyunk, a személyiség le is van szarva. 😂
Azért nem vagyunk ennyire kétségbe esettek, hogy egy címkével fogjunk nőt.
Neked azok jók csak akiknek papírjuk van, hogy esetlegesen intellektuálisan is lehet velük beszélni?
Pfff
Én mérnököket reggelizek!
Nálad vagy nálam? 👌
én kérek elnézést, hogy nem ilyen semmitmondó nőkkel ismerkedem, hanem olyanokkal, akik a személyiséget kedvelik, nem a diplomámat. 😂
Micsoda mocskos ismerkedés, hogy egy ilyen rosszindulatú nővel nem akar leállni valaki, aki eddig csak a testével tudott bármi pozitívat felmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!