Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony magas nőknek milyen szűk a puncijuk? Vagy férfiak az alacsony vékony csajokat preferáljátok, mert nekik jobb, szűkebb?
Fogjátok már fel, bakter, hogy a testalkatnak SEMMI KÖZE NINCS az intim mérethez!!!!!
Sem nők, sem férfiak esetében.
Annyira élvezem, amikor magas férfiak sírnak itt, hogy nem fog-e a barátnőjük csalódni, mivel átlag farka van... mivel ő úgy gondolja, hogy magas embernek nagy farka kell legyen.
De utána képes még azt gondolni, hogy a magasság és vékonyság (sőt még a testalkattal [körte, homokóra, stb] is láttam kérdést) miként mutatja meg egy hüvely méretét.
Átlagos magas 166cm, vékony 49kg, kifejezetten szűk vagyok, többen hitték azt első alkalommal, hogy szűz voltam. Barinőm nálam vékonyabb és nem ilyen szűk. Remélem okosabb lettél. (Vicc volt, tudom hogy hülye vagy)
😁
169/45 vagyok, behatolaskor nagyon szűk, volt aki elsőre nem tudta benyomni. Pár perc után kissé lazul, és fiúk szerint kényelmes lesz.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!