Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pedóznak le egyesek csak mert még tini a bnőm?
18 éves elmúlt, 177 centis és nagyobb melle van mint bármelyik egykorú barátom feleségének. Sztem sok mindent lehet rá mondani, de hogy gyereknek nézne ki, azt nem. Miért a vádak mégis? Sima age-izmus?
F44
"Efebofil. Szövegértés zsenikém."
egyszer már leírtam, de leírom még egyszer (mert csak a fikázás megy, az olvasás nem): efebofília = a testileg még nem érett serdülőkre való szexuális izgalmat jelenti. a 18 éves lány, az testileg érett nő (amelyik nem, ott gondok vannak)
“ A hebefília a serdülőkorúak (típusosan a 11-14 éves fiatalok) iránti szexuális vonzalom.[1] Különbözik az efebofíliától, mely a későbbi adoleszcens korú, 15-19 éves fiatalok iránti tartós nemi vonzalmat jelenti, és a pedofíliától is, mely alatt definícióból adódóan a serdülőkor előtti gyermekek iránti szexuális vonzalmat értik.” (Wiki)
És még én járatom le magam 😂😂 előbb tisztában kéne lenni a fogalmakkal. Legalább keress rá mielőtt kioktatsz másokat😂
"Még annyi, hogy egy 18 éves teste még egy 22-24 éves testétől is más."
a 22 évesé meg egy 32 évesétől is más, a 32 évesé meg egy 42 évesétől is más
gyerek kihordására teljes mértékben alkalmas a teste, innentől érett. 20 éves korban esnek legkönnyebben teherbe a nők.
"de felmerül a kérdés, hogy fordítva mit tud nyújtani?"
nem a férfiak körében van fetisizálva, hogy a másik legyen tapasztalt, legyen egzisztenciája, értsen a nők nyelvén stb. stb. csupa olyasmi, amihez évek hosszú munkája szükséges.
38 de igen, sajnos (mondjuk a 18 éves fiúkhoz képest nem nagy kunszt többet nyújtani).
de akik körében nincs fetisizálva, azok körében is vonzóak. a sima fiatal egészség és erő mindig is vonzó lesz.
Köszi a választ mindenkinek. Nem is gondoltam, hogy ennyi érzelmet fog kiváltani a kérdés.
Azoknak akik szellemileg infantilizálják a 18 éves nőket, azt mondanám, hogy műveltségben, élettapasztalatban nyilván még elmaradnak egy magát képző, művelő 20-onéves, 30-as nőtől, de kreativitásban, gondolkodási gyorsaságban, felfogóképessegben verik őket és nem köti gúzsba még az agyukat a sok megszokás és tanult gátlás.
Áldozatiság: A konkrét esetben arról volt szó, hogy a lány kitartó munkával, cselszövéssel több nála idősebb nőt is kiutált, kibombázott mellőlem, ha valaki itt áldozat, az semmiképp nem ő.. ahogy a dal mondja, levadásztak.
Trottyság: érdekes, hogy egy 44 éves férfit általában nem trottyoznak le a nők, de amint egy 18 évest látnak az oldalán, rögtön kiérdemlik ezt a jelzőt. Hiteles:)
Távlatok: könyörgöm, előtte az élet! Kedves nénik! Miért nem engem teccenek félteni, aki szűkös aktív férfiéveit egy apex predator karmai közé dobálja felelőtlenül??😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!