Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért pedóznak le egyesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pedóznak le egyesek csak mert még tini a bnőm?

Figyelt kérdés

18 éves elmúlt, 177 centis és nagyobb melle van mint bármelyik egykorú barátom feleségének. Sztem sok mindent lehet rá mondani, de hogy gyereknek nézne ki, azt nem. Miért a vádak mégis? Sima age-izmus?

F44

2021. okt. 6. 20:34
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
31%

"Akkor efebofil. Az se sokkal jobb."

ezek testi kifejezések. aki testileg érett lányra izgul, az orvosilag teljesen normális

dédszüleink idejében ilyenkor már nézték a férjjelöltet

2021. okt. 6. 23:43
 12/52 anonim ***** válasza:
26%

"Mondom ezt úgy, hogy pasi vagyok 25 éves, nyílván ha jól fogok kinézni 45 évesen is, fogok fiatal lányt kefélni (ha nincs feleségem), de csak 22 éves kor vagy afelett."

ne aggódj. ha ez így megy tovább, mire te 45 éves leszel, 30 évesen fog véget érni a kamaszkor

2021. okt. 6. 23:44
 13/52 anonim ***** válasza:
90%
Ezt úgy hívják, hogy kapuzárási pánik. Pont időben vagy hozzá. 40-45 éves korhoz kötik. Sokan átesnek rajta. Nincs ezen semmi meglepő. A kérdés, hogy ha neked ez rendben van, akkor miért teszed fel ezt a kérdést? Szeretnéd látni, hogy irigykedünk, hogy legitimáld magadnak, hogy ez rendben van? Viszont akkor mégis érzed, hogy ez nem teljesen oké?
2021. okt. 6. 23:44
 14/52 anonim ***** válasza:
64%

#11 dédszüleink idejében egy tüdőgyulladásba is belehaltak, meg azt is hitték, hogy a csecsemők nem éreznek fájdalmat, szóval szerintem nem kéne erre hivatkozni, ja arról nem is beszélve, hogy elnézegették a koncentrációs táborokat.

Attól még, hogy nem büntetendő (itt), még lehet morálisan undorító. És ennek még neve is van. Efebofília.

2021. okt. 7. 00:09
 15/52 anonim ***** válasza:
17%

melyik országban büntetendő? 18 év felettiről beszélünk. mindent csinálhat, amit bármely más nagykorú.

az efebofília a már nem gyermeki, de testileg még nem érett serdülőkre való szexuális izgalmat jelenti.

az érés mai üteme mellett egy 18 feletti lány, az testileg egy érett fiatal nő, a legtermékenyebb korszaka elején. amely férfiőseink ilyen nőkre hajtottak, azoknak lett a legnagyobb eséllyel utódjuk. ez benne lesz az emberi DNS-ben, amíg világ a világ. az egy másik kérdés, hogy dédszüleink ilyenkor (vagy egy-két évre rá) már alkalmasak voltak gyereknevelésre, manapság viszont nemhogy a 18-20 évesek, de sokszor még a 25-30 körüliek is inkább mondhatók kamasznak, mint felnőttnek.

2021. okt. 7. 00:20
 16/52 anonim ***** válasza:
72%

Jesszus, én nagyon nem voltam még érett ebben a korban, pedig mindig nagy volt a cicim, semmi köze a mellméretnek a gondolkodáshoz és a mentális érettséghez. Nyilván szexeltem, de velem egykorúakkal, akik hasonlóan voltak naívak még fiúként is, egy szinten voltunk mentálisan. Egyébként az gáz, hogy agyilag egy felnőtt férfi azon a szinten van, hogy el tudjon viselni egy tinit, mint a barátnője. A lány nem érett, gyerekes mentalitása van, neked mint felnőtt férfinek viszont elképesztően visszamaradott szellemi képességeid vannak, azért ennyi megélt év után az ember azt hinné, hogy több eszed van.

Bár az is igaz, hogy az ilyen pervez állatok a farkukat használják gondolkodásra és csak bemagyarazzák maguknak, hogy ez rendben van és el is hiszik.

Azért remélem ez valami buta kamu már megint.

2021. okt. 7. 00:26
 17/52 anonim ***** válasza:
43%
#16 én se jönnék össze 18 évessel, de nem szeretnék olyan világban élni, ahol jön az erkölcsrendőrség mindenkiért, akinek az életkora nincs plusz-mínusz öt éven belül a párjához képest. azért 18 éves kortól van nagykorúság, mert elvileg az átlag ekkor már képes józan belátással cselekedni és dönteni. az, hogy te ilyen korodban még nem tudtál, egy másik kérdés.
2021. okt. 7. 00:37
 18/52 anonim ***** válasza:
64%
Én nem tom’ szerintem nem kell sok, hogy lenyűgözzön az ember egy 18 éves gyereket. De most komolyan. Nincs tapasztalata, ezért nem tudja mihez hasonlítani, de azt egészen biztosan tudom, hogy idősebb korában az a csaj 10x annyira fogja cikinek érezni ezt a kapcsolatot, mintha egy vele egyidős béna sráccal járt volna.
2021. okt. 7. 00:42
 19/52 anonim ***** válasza:
61%

De azt hittem, hogy felelősen gondolkodom már akkor is, ez a lényeg, a legtöbb tini ezt hiszi. Honnan pitsából tudná mégis, hogy pl egy ilyen vén trottynak mik a valódi szándékai és miért ilyen beteges ez, na meg ott a lázadás. Mondjuk az is igaz, hogy később rájöhet, hogy milyen emberrel volt, de addig a trotty a mentális fejlődésben már rég szétcseszte, mert a mellméretét vette alapul, hogy hol tart a fejlődésben... Ez még mindig nettó baromság, hogy a mellméret a mérvadó egyes pasiknak, ha egy felnőtt nőnek nincs melle, akkor az nektek tini vagy mi?

Amelyik pasinak meg nem volt élete ennyi idősen és emiatt nincs viszonyítási alapja, mert esélye sem volt a fantáziáján kívül bármire, az ennyire értetlen és visszamaradott, hogy még mindig tinikre cuppog.

2021. okt. 7. 00:51
 20/52 anonim ***** válasza:
42%
Egyébként meg a nagy korkülönbséggel az ég világon semmi bajom, ha normális felelősségteljes korban van mindkét fél, felőlem akár 25+ különbséggel is vígan éldegélhetnek a párok, ha az egyik fél sincs egy félig gyerek szintjén, nulla tapasztalattal.
2021. okt. 7. 00:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!