Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Edeshármas. Melyiet valasztanád ferfikent? 2 tini, két 40+os, vagy egy tini es egy 40+os?
Figyelt kérdés
Mindharmat kiprobalnám2021. okt. 1. 07:54
1/27 anonim válasza:
Két tini lányt, akkor meg pláne, ha mindkettőnek szőrös alul.
2/27 anonim válasza:
1-es, végre egy férfi aki a szőröset szereti! Sajnos elég ritka manapság! N
3/27 anonim válasza:
Bocsi de nem kérek privit, csak megjegyeztem, mert nagyon ritka az olyan férfi aki a szőröset szereti.
4/27 anonim válasza:
2 kíváncsi tinilányt. Az elsővel ellentétben a csupaszt szeretem jobban.
Bejönnek a MILF csajok is.
5/27 anonim válasza:
Két tini csajszit és én is a csupit kedvelem jobban!!
6/27 anonim válasza:
Attól függ a tini nálad mit takar korosztályban. 18 év alatt fixen nem vállalnék be senkit. A 20-as korosztályból viszont két csaj simán.
8/27 anonim válasza:
2 tini, és csupaszon.
Hiszen én is 26 vagyok.
26/F
9/27 anonim válasza:
Egy tini, egy 40+
Mindkettő csupaszon
10/27 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy milyen alul, szörös vagy csupasz. A fazon ill.a a csupasz a kedvencem
A fazontol nagyon beindulok😉
2021. okt. 1. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!