Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy a tini lányok korábban érnek a velük egykorú fiúknál? , és miért kezelik "tízparancsolat"ként hogy a lehető legjobb választás ha pár évvel idősebb párt választanak maguk mellé?
Biológiai értelemben hamarabb érnek, a 12-14 éves lányok nem ugyanazon a testi és mentális fejlettségi szinten vannak, mint az azonos korú fiúk.
Erre a jelenségre szokták egyesek felfűzni azt a közhelyes mondatot, hogy "érettebb vagyok a koromnál" egyfajta magyarázatként, hogy miért kell 13-14 évesen már úgy öltözni vagy viselkedni, mint egy felnőtt.
Most 22 évesként beszélgetek 15-16 éves lányokkal is, és meglepően egyszinten vagyunk. Persze itt ott feltűnik, hogy fiatal az illető, de a legtöbb dologban úgy gondolkodnak mint a felnőttek.
Azonban és emlékszem, hogy 15 évesen milyen gyerek voltam minden téren még. Ahogy a legtöbb ismerősöm is akkor. Mindig furáltam, hogy 16 éves lányok már 25-30 évesekkel kavarnak és nekünk nem marad senki...
Most idősebb fejjel már megértem őket hisz tényleg érettebbek mint a korukbeli fiúk.
Persze a jövőben lehetnek a fiúk érettebbek és okosabbak, de fiatal korban ez nem így van.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!