Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam helyre?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam helyre?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem a legjobb kategória de a barátommal megromlott a kapcsolatunk.(fiú vagyok, és nem vagyok meleg, csak régen testvéremként tekintettem rá)

Az a helyzet hogy tavaly előtt nagyon jóban lettünk, elválaszthatatlanok voltunk, de utánna elveszett iránta a bizalmam, ugyanis megfenyegetett hogy megver...

Utánna kicsit békénhagytuk egymást, de végül újra elkeztünk barátok lenni, de elkövettem egy hibát...amikor szüksége lett volna rám nem segítettem...döntenem kellett hogy vagy bajbasodrom magam azzal ha segíttek neki vagy nem segíttek és végignézem hogy mi történt vele. És magamat választottam...

Pár hónap után olyan társaságba kezdett tartozni akik ártanak másoknak(verekednek).

Azóta elég jóban vagyunk mert elnézte nekem a döntésemet.

Azt szeretném elérni hogy újra olyan legyen mint régen, hogy nagyon jóban legyünk, de mindíg felmerül bennem hogy akár mennyire is szeretném ezt tudom hogy régen megfenyegetett és oda lett a bizalom...

2018. ápr. 1. 18:27
 1/1 Varga Lilian ***** válasza:
50%
Talán a legjobb megoldás az lenne, ha elmondád neki mitől tartasz. Minden meglehet beszélni mindenkivel csak merni kell szóvá tenni azt amit tartunk. Ha tényleg jóban vagytok vahy tudnátok tenni akkor ne hagyjátok veszni. És még az is lehet hogy kikeveredik a rossz társaságból
2018. ápr. 1. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!