Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan tudnám megoldani? Hogyan hozzam helyre?
Figyelt kérdés
Tegnap este beszélgetem Skypen egy lánnyal , egy idöben össze voltunk jöve , tudja hogy szeretem , és mostanásg mintha érezném hogy ez felöle is igy van.. Nos a beszélgetés közben , néztünk valamiket , amiröl szo volt egy olyan dologrol hogy a lányok milyen test mimikával mit viszonoznak , nem lényeges. Az egyik dologra viccesen olyant mutatott , amire mondhatni akkor nagyon elment a kedvem az egésztöl.. Akkor mondtam neki , hogy most kell menyek , és hogy majd még beszélünk látta hogy valami baj van kérdezte is hogy ha eddig jo kedvem volt most mi van , mondtam hogy semmi , és letettem , most már bánom. Ma irtam neki , hivtam is de nem válaszol sehol semilyen formába.. most mit tegyek , irtam neki hogy elnézést tegnapiért , de semmi. Ez mivel tudnám helyre hozni ?... :(2016. jan. 17. 12:06
1/2 anonim válasza:
iigen, a lányok nagyon utálják, ha valaki nem mondja meg, miért viselkedik így valaki. ha haragtartó, akkor így jártál barátom, de ha nem ír vissza, akkor a zaklatást sem ajánlom. Adj neki időt.
ha érdekel, akkor mondom, hogy a helyesírársod siralmas.
2/2 anonim válasza:
Tudni kéne mitől ment el a kedved. Hogy az jogos-e. Mert ugye te sem veszed jó néven, sem senki, ha a csajod/pasid, vagy éppenséggel akit fűzöl olyanon sértődik meg, ami full igazságtalan, és felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!