Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Melyiket választanátok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Szóval van két srác, mind2 ugyanolyan okos, és ugyanolyanok a belső tulajdonságai is.

Az egyikük arca nagyon szép, annyira, hogy olyat csak álmaitokban láttatok, de a teste számotokra nagyon ronda, és visszataszító, a másikuknak az arca nagyon ronda, visszataszító, de a teste olyan, mint az álompasitoknak, tömör gyönyör. Ha mindenképp választani kell, melyiket választanátok?

2021. jún. 20. 09:47
A kérdező szavazást indított:
Az első
A másodikat
30 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj el mindkettejükkel randizni (persze ezt tartsd magadban - volt már, hogy egy lány megosztotta velem, hogy rajtam kívül mással is randizik. Pff, oké :D), utána döntsd el te magad, hogy kinek adsz esélyt a továbbiakban.
2021. jún. 20. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:
94%

Hát nézzetek le de én egyikkel se tudnék ha bármilye visszataszító nekem. Inkább legyen átlagos ne "álompasi" ha beleszeretek akkor nekem úgyis az lesz. De azért ahhoz kell hogy kicsit vonzódjak hozzá alapból

16/L

2021. jún. 20. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem. Nem tudnék olyan fiúval együtt lenni, aki bármilyen szempontból is visszataszító számomra. Ezt nem azért mondom, mert ítélkezni akarok, de nem hiszem hogy jó kapcsolat alakulna valaha is olyanból, hogyha az egyik félnek taszító a másik.
2021. jún. 20. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:
62%

Mondjuk én pasiként sose kategorizáltam, hogy ilyen álomnő vagy ez az ilyen olyan rajta.

Valami meg kell hogy fogjon rajta, amire beindulok.

Alapként úgyis csak a max 45kg osok jönnek be.

2021. jún. 21. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!