Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pedóznak le egyesek csak mert még tini a bnőm?
18 éves elmúlt, 177 centis és nagyobb melle van mint bármelyik egykorú barátom feleségének. Sztem sok mindent lehet rá mondani, de hogy gyereknek nézne ki, azt nem. Miért a vádak mégis? Sima age-izmus?
F44
Szerintem aki 40+ -osan 17-18 éves lányokkal szexel ott van baj, nem is kicsi, valamint lehet a kortársainak sem kell.
Nyílván nem nagy durranás, ha kicsit jobban nézel ki 40+ évesen, hogy lekúrj egy 20+ évest, mi pasik is akarunk dugni milf-el nem?
Van is olyan milf akinek beakad, de azért 17-18 éves "kisfiúval" ő sem jár össze, szerintem egy 17-18 éves fejben még gyerek, egy 20-22 éves már oké, hogy szexelsz vele.
Mondom ezt úgy, hogy pasi vagyok 25 éves, nyílván ha jól fogok kinézni 45 évesen is, fogok fiatal lányt kefélni (ha nincs feleségem), de csak 22 éves kor vagy afelett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!