Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért pedóznak le egyesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pedóznak le egyesek csak mert még tini a bnőm?

Figyelt kérdés

18 éves elmúlt, 177 centis és nagyobb melle van mint bármelyik egykorú barátom feleségének. Sztem sok mindent lehet rá mondani, de hogy gyereknek nézne ki, azt nem. Miért a vádak mégis? Sima age-izmus?

F44

2021. okt. 6. 20:34
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
38%
Ahogy a 3-as írta, a nők féltékenyek, a férfiak irigyek. És persze férfigyűlőlő femináci rezsimben élünk.
2021. okt. 7. 01:09
 22/52 anonim ***** válasza:
84%

"Egyébként meg a nagy korkülönbséggel az ég világon semmi bajom, ha normális felelősségteljes korban van mindkét fél, felőlem akár 25+ különbséggel is vígan éldegélhetnek a párok, ha az egyik fél sincs egy félig gyerek szintjén, nulla tapasztalattal."

na erről beszélek. én is így gondolom, na de ki vagyok én, hogy két szám alapján megítéljem, ki hol tart fejben? régebben a normális felelősségteljes kor a 18-at jelentette, ezért számít innen a nagykorúság. ha ez már nem áll, akkor ideje kitalálni valami új korhatárt

de az érett, fiatal női test, az szexuálisan mindig nagyon vonzó lesz, ha tetszik, ha nem.

2021. okt. 7. 01:22
 23/52 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem is változtatni kéne a korhatárokon törvényileg, pár évvel magasabb nagyobb védelmet nyújtana a fiatal lányoknak, illetve más feltételek.

Azzal tényleg nem lehet mit csinálni, ha egy felnőtt testi adottságokkal rendelkező lányra gerjed valaki, nem is azt mondtam, hogy ez a gond, de ne magyarázza már be, hogy kapcsolatot akar vele, meg hogy csak ezért szabad kikezdeni egy tinivel, mert felnőtt teste van, amikor egy középsikolás fiatalról van szó konkrétan, ez a része hol felnőttes? Ez itt a probléma, csak sokan nem hajlandóak érteni, illetve nyilván nem értenek a pszichológiához, de ezért is kell jobb törvény, azt úgyis be kell tartani. Nyilván alá lehet ezeket a problémákat támasztani kutatásokkal, de ez nem az az ország, hogy ezzel foglalkozzanak. A családon belüli erőszak is félig legális, úgyhogy ennyit erről igazából.

2021. okt. 7. 01:36
 24/52 anonim ***** válasza:
58%

#23, teljes mértékben egyetértek.

Annyi még, hogy arról valóban készültek kutatások, hogy az agy fejlődése 24-25 éves korban fejeződik be. Nem is véletlen, hogy pl, az USA-ban a korhatár 18 év, és nagyon keményen be is tartatják. Az viszont jó kérdés, hogy a gyakorlatban mi különböztet meg egy 17 éves tinit egy 18 évestől. A gyakorlatban nem sok, és pont ez a baj. Ha a 18 Okés, akkor ennyi erővel a 17 is, és mehetünk tovább egyre lejjebb, ezért kéne megérteni, hogy csak azért mert valakinek hamar kifejlődött a melle, a személyisége, gondolkodása, világlátása még erősen kiforratlan, és mint így sokkal naivabb, jóval hiszékenyebb gyerekkel játszadoznak az ilyen beteg állatok, akik foggal körömmel védik ezt a hányinger keltő “kapcsolatot”, vagy annak a lehetőségét. Ezt 22 évesen mondom.

2021. okt. 7. 01:54
 25/52 anonim ***** válasza:
45%
24: Amít előadsz az sima beteges férfigyűlőlet. Gusztustalan és undorító, hogy az elvakult gyűlőleted miatt kétségbe mered vonni két ember vonzalmát, a vonzalomhoz való jogát.
2021. okt. 7. 02:33
 26/52 anonim ***** válasza:
73%

Én ismerek 10+ korkülönbséges párokat de együtt élnek szeretik egymást megvolt a házasság stb. Komoly a szándékuk egymással, mert hát igen előfordul hogy a korkülönbség ellenére egymásba szeret két ember.

Viszont te… Az a baj az alap megfogalmazásodból is lerí hogy csak szexre használod ezt a lányt… Szerintem csak gondolj bele abba hogy a 18 éves lányodat valamelyik haverod k*féli 🤷🏽‍♀️

2021. okt. 7. 02:45
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
komolyan azt hiszed, hogy lehet erőből bármit is csinálni azzal, hogy egy 18 évesnek milyen párkapcsolata(i) és szexuális partnere(i) vannak?
2021. okt. 7. 10:29
 28/52 anonim ***** válasza:
70%
#25! Az férfigyűlölő, ha azt mondom, hogy kamaszokat szexuálisan kihasználni csúnya dolog? Brühühü nem lehet gyerekeket kefélni. Szegény efebofilok/pedofilok.
2021. okt. 7. 12:08
 29/52 anonim ***** válasza:
46%
magadat járatod le és a tényleges gyerekmolesztálást bagatellizálod, ha 18 éves kor felettiek esetén pedofilozol
2021. okt. 7. 12:11
 30/52 anonim ***** válasza:
66%
Már írtam, hogy nem pedofil. Efebofil. Szövegértés zsenikém.
2021. okt. 7. 13:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!