Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen férfiaknak nincs önbecsülése?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Amiről itt az #5-6 kommentben van szó. Miért jó az valakinek, ha a párja csak beéri vele? Szerintem sokkal jobb az egyedüllét, mint az, hogy jobb, mint a semmi alapon legyen párja valakinek.
Gondolom azt gondolod hogy csak a nagy farkú férfiakk kellenek a nőknek.
De figyelj, ezerszer el lett mondva, viszont én most megint leírom, az hogy nem vagy sikeres a nőknél,nem a farkad mérete miatt van így.
"Gondolom azt gondolod hogy csak a nagy farkú férfiakk kellenek a nőknek."
Nem hiszem, hogy ezt gondolja.
Viszont az tény, hogy a nők többségének a fantáziáját jobban izgatja egy nagyobb fajta, mondjuk 18 centis vastag bré, mint egy egy 13-14 centis vékonyabb.
Ez persze nem azt jelenti, hogy nem tudják élvezni a szexet egy 13-14 centissel, mert nyilván tudják, hiszen nem a méret az egyetlen kizárólagos szempont, és nem is azt jelenti, hogy a 13-14 centis farkú pasijukat lecserélik az első szembejövő 18 centisre.
Mint ahogy mi sem cseréljük le a csajunkat azonnal az első szembejövőre, akinek jobb a segge/melle, mert nem ez az egyetlen kizárólagos szempont.
De jobban izgatja őket gondolatilag, vizuálisan. Ez tény.
Na most ezzel vagy együtt élni valaki, vagy nem.
Lehet ,hogy látványra jobban tetszik nekik de amúgy nem a cm ek számítanak mert nagyosoknak tök fogalmuk sincs mekkora az akkora
itt vagyok én a 14/5-6 És azt mondják rá amikor látják "úristen verybig " és azt mondják rá 17-18 cm ? Én nem hazudok és mondom a valós adatot és nem hiszik el
amikor meg képről látják akkor meg 10ből kb 9 nem tudja el találni mekkora a valós méret mindig nagyobbat mondanak
így már nekem sincs kisebbségi komplexusom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!