Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tud egy nőnek annyira kicsi lenni az önbecsülése, hogy még az alkalmi szexpartnere is egy kövér férfi?
Figyelt kérdés
2020. aug. 3. 19:26
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, de kövér, magányos pasiként szívesen ismerkednék olyan hölggyel, akinek ez bejön :D
2/6 anonim válasza:
Mégis jobb, mint akik válogatnak és várják itt a sült galambot és mindennap siránkoznak.
3/6 anonim válasza:
Szóval ha az alkalmi szexpartnered kövér, akkor csakis sérült önértékelésű lehetsz? Középsulis korunkban pont egy túlsúlyos srác volt a legnagyobb casanova.
4/6 anonim válasza:
Úgy hogy a kövér pasi mert kezdeményezni, udvarolni, próbáld megnyerő lenni emberileg és nem csak picsogott, várta a sült galambot a szájába.
5/6 anonim válasza:
Az eszedbe sem jut, hogy neki a kövér férfiak az esetei?
Soha életemben nem jöttem volna össze vékony hapsival. Se kigyúrttal.
A kopasz szőrtelenítősök is mentek a levesbe.
És érdekes sosem hittem, hogy igénytelen vagyok.
A férjem is teljesen normális testalkatú férfi attól, hogy van rajta plusz kg.
6/6 anonim válasza:
Én szexeltem kövér pasival, és nem azért mert nincs önbecsülésem, hanem mert izgatott szexuálisan
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!