Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ad nagyobb önbecsülést egy pasinak a saját BMW vagy 20 cm-es dákó?
Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 18:37
1/40 anonim válasza:
20cm-es péló, nyilván. Autót bármikor vehetsz, nagyobb farkat bajosan.
3/40 anonim válasza:
Egyik sem. Megvannak a magam adottségai, képességei, amiket fejlesztek folyamatosan és már eddig is jó eredményeket értem el vele. Pont ma mondta egy ismerősöm, kevés ember tud olyat, amit én. Hülye tragacsok meg nem érdekelnek.
4/40 anonim válasza:
Saját BMW-m van, meg 17 centi. Sztem ez így oke nekem. 😂
5/40 anonim válasza:
Mégis több nőt dugok Sport Opellal, 15 centi mellett. 🙂
6/40 anonim válasza:
Ha a dakod 20 centis akkor konnyeden szerzel bmwt, mert olyan lesz a habitusod
7/40 anonim válasza:
Akinek a saját farkától vagy az autójától lesz csak önbecsülése, annál nagy bajok vannak a fejben. Valójában ők erősen kissebségi komplexusosok, amit vagy a farkukkal, vagy az autójukkal próbálnak elfedni. Leaglábbis ők azt hiszik, hogy sikerült elfedniük, valójában szánalmasabbak, mint egy átlagos farkú férfi, átlagos autóval.
8/40 anonim válasza:
17,5/4,5 ezzel megvagyok, bmw meg nemkéne, toyota avensis elég, hátsülésen bőven elférni nem ugy mint egy hármasban 😄
9/40 anonim válasza:
nekem a saját BMW adná. A farkam nincs 20 cm de nem is vágyom akkorára.
Mert tudom,hogy "izgató". Más mondta ezért van idéző jelben,szerintem többen így gondokták.
10/40 anonim válasza:
csupa tömegemben. senki nem tűnik ki a tömegből. bmw-s ből Dunát lehet rekeszteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!