Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ad nagyobb önbecsülést egy pasinak a saját BMW vagy 20 cm-es dákó?
Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 18:37
11/40 anonim válasza:
Azért a sajat bmw-sek többsége ilyen 15 éves szar BMW-vel nyomul..Az neg vérciki.De nagy a pofája..Teslám van..Pont szarok rájuk..
12/40 anonim válasza:
Ha neked teslad van akkor nekem bentleym teso
14/40 anonim válasza:
Versenyezzetek kinek mi van, nekem meg nagy farkam
15/40 anonim válasza:
Senior rendszermérnők vagyok 15 év tapasztalattal..7 számjegyű fizetéssel..S igen Teslám van..Boráros -téren lehet venni..Mielőtt beszartok 20 misiért is van már...
16/40 anonim válasza:
Nekem is van nagy farkam a bentley melle amugy
17/40 anonim válasza:
Mérnök hosszú ő-vel. Apád faxa mérnök. Dohánybolti eladó vagy, napi 20 ezres Tesla bérléssel.
18/40 anonim válasza:
Jajajah, szerintem az is apjafasza a mernok, mit vaganykodik itt hogy neki 7 szamjegyuuu diiiik hat az enyem 8 szovaa kuss
19/40 anonim válasza:
Az ő elírássért elnézést.Nyilván nem helyesírásból diplomáztam;-)Még ha tény ez farkashiba:-)De szerintem ezen a fórumon inkább panellakók vannak..Arra a szintre meg elég.
20/40 anonim válasza:
18-as..Nem vagánykodok..Nem írtam le a farkam..Nézz már utána mennyi egy rendszermérnök fizetése...Meg fogsz lepődni nem a te szar 300k fizetésed...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!