Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit gondolnak arról a férfiról akivel kapcsolatban vannak, és a férfi elmondaná hogy volt már egyszerre több nővel?
Nem értem, hogy miért mondaná el, de ha már felhozta, akkor engem érdekelne, hogyan történt a dolog.
Ami előttem történt és nem ütközik az elveimmel (például pedofília), addig nem zavar.
Egy kicsit 'férfiasabb' lenne a szememben, vonzóbbnak talánám egyrészt mert nyitott, ami nálam nagy plusz, másrészt meg hogy 2 csajt rá tudott venni erre, ami azért nem olyan könnyű. Szóval szerintem ez izgalmas és örülök hamár megélt ilyesmit is. Persze a továbbiakban ennek semmi jelentőségenem lenne, hisz ez a múlt. Mikor elmeséli akkor erre gondolnék, de utána nem lenne ez téma mert nem érdekel ki mit hogy kivel csinált a múltban
24N
akár lehetne egy szexuális önéletrajzzal is érkezni az 1. randira, hogy adott fél kivel, mikor, milyen körülmények között szexelt, ha ez megvan utána lehet folytatni a randit.
vajon folytatódik-e az 1. randi, ha rögtön ezzel indít az ember?
#17: természetesen nem fizetős lányokról beszéltem. Sokaknak összejön ilyesmi simán bevállalósabb barátnőkkel vagy hasonló. Ismerek több ilyen férfit is, akikről biztosan tudom, hogy nem kamu/vagánykodás a sztori. Sőt én is benne lennék ilyenben, ha szimpatikus a pasi, szóval nem csak prostival lehet ilyeneket megélni. Sőt talán ez a ritkább. Nálam mondjuk a prostizás szakítóok is lenne. Azt nem tudom elfogadni, minden más kalandot, extremitást igen, akár férfiakkal való szexet is, bármit. De a fizetős szexet alja igénytelen nőkkel nem (luxusprostikkal se, mielőtt belekötnél).
Melleseg annyira tudtam hogy le fognak pontozni. Aki nyitott és kicsit is perverz itt, azt azonnal szétszedik. Egy nő a gyk-sok azerint csak elviseheti a szexet, azt is csak ritkán tegye meg, nem élvezheti, pláne nem lehetnek extrém vágyai:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!