Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefásultam, hogy állandóan orgazmushoz juttatom a nőket, de ők mást is akarnak. Más férfi is járt már így? A nők mit gondolnak erről?
Egész életemben egy független, céltudatos ember voltam. Utóbbi tulajdonság nem abban nyilvánult meg, hogy karriert építek és pénzt halmozok, hanem, hogy önmagamat bármilyen körülmények között fenntartom és amire szükségét érzem arra előteremtem a pénzt. Nem kifelé a társadalom felé hivalkodva, páváskodva élek, egészséges önismerettel rendelkezem és mindig mindennel kapcsolatban feltettem magamnak a kérdést, hogy én akarom-e azt a valamit, vagy csak a társadalmi elvárásoknak akarnék megfelelni vele, így kialakult egyfajta belső békém.
Szeretek szeretkezni, felejthetetlen pillanatokat átélni egy nővel az ágyban, de a dolog többi része már külső társadalmi kényszer, így nem kérek belőle.
Nem kötődöm párkapcsolati értelemben, ugyanakkor nem szeretem váltogatni a partneremet. Szeretem kiismerni, felfedezni a testét teljesen és tökéletesíteni az együttléteket, az átélt gyönyört.
Olvastam itt, hogy volt, akinek volt 10-15 évig tartó szexkapcsolata is, nekem eddig a leghosszabb 2,5 év volt. És mindegyik amiatt megy tönkre, mert a nő többet akar. Emiatt időről-időre új partnert kell keresnem, ezt pedig nagyon nem szeretem.
Nézd, te tudod, hogy mit akarsz egy nőtől és mit nem.
Az a helyzet, hogy egy nő ugyanígy tudja, hogy mire vágyik, mit akar egy férfitól.
Miért nem ugyanolyan természetes neked, hogy amikor a partnered szembesül vele téged hosszabb távon kiismerve, hogy nem tudod megadni neki azt, amire vágyik, akkor elhagy, mert ez így neki kevés?
jesszus,itt aztán vannak bajok :D
A guminőnél én sem tudok jobbat,esetleg keress egy állandó k@rvát.
Légyszives majd irj egy panaszlevelet akkor is,ha majd visszanyal a fagyi. Alig várom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!