Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok, ha kiderülne egy számotokra nagyon vonzó 28 éves lányról, hogy nem élt még nemi életet? Bele mennétek a kapcsolatba, elgondolkoznátok, vagy gondolkodás nélkül vissza lépnétek?
Ha kapcsolatban gondolkozom nem futó kalandon, akkor persze, hogy belemennék.
Egy kapcsolatban akkor sem kapkodom el a szexet ha már nem szűz a kiszemelt. Jó, sokáig nem várnék vele, mert a szex is fontos része egy jó párkapcsolatnak és ha az igények a vágyak különbözőek akkor az derüljön ki időben, de ha ez a szűz lány kellően nyitott, kísérletezőkedvű, és nem utasítja el egyből a kevésbé szokványos dolgokat (na nem pisi-kaki :D), akkor természetesen nem ez fog befolyásolni, hogy szűz e vagy sem.
válasz a kommentre:
1: nem kellene annyira melózni, mert szerintem nagyon hamar rátérne a szexre, ha már komolynak néz ki a kapcsolat
2: meg van a szépsége annak ha te vezeted be a szexualitásba
Nem ezen múlna, sokkal inkább a hozzáállásán a kapcsolathoz és a szexualitáshoz. Ha egy frigid fap*na, akkor nem működne, ha csak így alakult az élete, de amúgy szexuálisan nyitott, akkor semmi akadályt nem jelentene, hogy szűz.
29/F
"nem kellene annyira melózni, mert szerintem nagyon hamar rátérne a szexre, ha már komolynak néz ki a kapcsolat"
Valóban így gondolod?
Ha nyitott a szexre, csak így alakult az élete, akkor nem kellene vele "többet melózni"!
De én különben is türelmes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!