Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért zavarta ,amikor vele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarta ,amikor vele szexelek?

Figyelt kérdés
Van egy szexkapcsolatom és úgy beszéltük meg ,hogy kipróbáljuk a 3-as szexet. A pasi elhozta az egyik ismerősét. És vele több ideig voltam együtt,mi ketten jól éreztük magunkat együtt,de ezt a másik pasi nem nagyon hagyta ,mindig piszkálta a másikat ,nem hagyta hogy jól érezzük magunkat. Miért?
2021. okt. 4. 12:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%
Itt mind a 3-an hibáztatok a többesek játékszabályai vonatkozásában. A meghívott vendég nem alkalmazkodott a párhoz, a pasid hogy rosszul választott, nem tudta kezelni a szitut és te is hogy jobban kötődtél a vendéghez a pasidra történő odafigyelés helyett. Ugyebár szólt a pasid hogy nem klappol a dolog, de a fickó is meg te is letojtad. Na ilyen egy rosszul elsült hármas, hátha mások tanulnak belőle mielőtt belevágnak hogy NE csinálják.
2021. okt. 4. 13:26
 12/30 A kérdező kommentje:
Nekem is mondta az elején,hogy nehogy megcsaljam vele . De ha nem akarta minek ment bele a 3-asba?
2021. okt. 4. 13:31
 13/30 anonim ***** válasza:
95%
#12 mert szereti a hármasokat, csak nem erre a kimenetelre számított, hogy a végére lenyúlják tőle a szeretőjét :D az amatőr...
2021. okt. 4. 13:49
 14/30 anonim ***** válasza:
25%

Egyvalamit nem értek. Van bármelyik pasi iránt bármiféle vonzalom?

Úgy hallottam a nők nem képesek vonzalom nélkül kefélni...

2021. okt. 4. 13:51
 15/30 anonim ***** válasza:
18%

Ettől a jól érezzük egymást szövegtől falnak megyek. Ráadásul többször leírod.

Nem lehet leírni h dugtok?

2021. okt. 4. 13:53
 16/30 anonim ***** válasza:
94%
#14 vonzalom és szimpátia kell, nem szerelem a szexhez (pontosabban a nők többségének erősebb kötődés a szimpla szimpátiánál, de a hármas nem erről szól)
2021. okt. 4. 13:53
 17/30 anonim ***** válasza:
93%

16

Sose fogom megérteni. Mondjuk nálam esélytelen is egy ilyenben résztvenni. Nem vagyok top10 kategória.

Mondjuk nemegyszer olvasok fórumokban olyat h egy nő leírja h több barátnője is félrejár úgy h szerelem fűzi a barátjukhoz...

2021. okt. 4. 13:56
 18/30 anonim ***** válasza:
72%
#17 nem kell top10 kategóriásnak lenned a többeshez, ahogy a normál kapcsolathoz sem, teljesen más kompetenciákkal kell rendelkezni hozzá
2021. okt. 4. 13:58
 19/30 anonim ***** válasza:
90%

Mivel ez egy szexkapcsolat ahogy írtad, de sokan párkapcsolatnak hitték. Pedig kijavítottad őket. Szóval szexkapcsolat a szexről szól. Hiába ez közhely de úgylátom elfelejtik. Így szerintem ez megengedett. Sőt az is hogy a haverjával külön is csináld. Hiszen nem megcsalás. Mivel nem beszéltetek meg külön szabályokat így ezért ez nem számon kérhető szerintem. Persze zavarja a szexpartnered hogy a másikkal voltál többet de nem a párod nem tartozol hűséggel stb. Így én úgy látom hogy valaki a kérdésedre is válaszoljon hogy simán létesíthetsz a másik pasival is szexkapcsolatot ha akarsz hisz nem hűtlenség.

Hogy látod?

2021. okt. 4. 14:23
 20/30 A kérdező kommentje:

Valahol hozzámért a pasi haverja. És rászólt,hogy vegye el onnan a kezét. Meg mindig kérdezgette öt ,hogy elment e már. A haverja tovább bírta ,mint ő,mert ő 2perc alatt felsült.

Én amúgy,akivel eredetileg szexkapcsolatba vagyok ,belé vagyok szerelmes,felé vannak érzéseim,de vele nem olyan jó a szex.

A haverját meg nem ismertem előtte,így felé nincsenek érzéseim,de vele jobb volt a szex. És igen szeretnék még szexelni vele,csak félek ,ha megmondom neki ,akkor visszamondja neki. Meg nem tudom ,hogy neki milyen volt velem? De amúgy nem az esetem se.Csak többször elvitt a csúcsra.

2021. okt. 4. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!