Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarta ,amikor vele szexelek?
Egyvalamit nem értek. Van bármelyik pasi iránt bármiféle vonzalom?
Úgy hallottam a nők nem képesek vonzalom nélkül kefélni...
Ettől a jól érezzük egymást szövegtől falnak megyek. Ráadásul többször leírod.
Nem lehet leírni h dugtok?
16
Sose fogom megérteni. Mondjuk nálam esélytelen is egy ilyenben résztvenni. Nem vagyok top10 kategória.
Mondjuk nemegyszer olvasok fórumokban olyat h egy nő leírja h több barátnője is félrejár úgy h szerelem fűzi a barátjukhoz...
Mivel ez egy szexkapcsolat ahogy írtad, de sokan párkapcsolatnak hitték. Pedig kijavítottad őket. Szóval szexkapcsolat a szexről szól. Hiába ez közhely de úgylátom elfelejtik. Így szerintem ez megengedett. Sőt az is hogy a haverjával külön is csináld. Hiszen nem megcsalás. Mivel nem beszéltetek meg külön szabályokat így ezért ez nem számon kérhető szerintem. Persze zavarja a szexpartnered hogy a másikkal voltál többet de nem a párod nem tartozol hűséggel stb. Így én úgy látom hogy valaki a kérdésedre is válaszoljon hogy simán létesíthetsz a másik pasival is szexkapcsolatot ha akarsz hisz nem hűtlenség.
Hogy látod?
Valahol hozzámért a pasi haverja. És rászólt,hogy vegye el onnan a kezét. Meg mindig kérdezgette öt ,hogy elment e már. A haverja tovább bírta ,mint ő,mert ő 2perc alatt felsült.
Én amúgy,akivel eredetileg szexkapcsolatba vagyok ,belé vagyok szerelmes,felé vannak érzéseim,de vele nem olyan jó a szex.
A haverját meg nem ismertem előtte,így felé nincsenek érzéseim,de vele jobb volt a szex. És igen szeretnék még szexelni vele,csak félek ,ha megmondom neki ,akkor visszamondja neki. Meg nem tudom ,hogy neki milyen volt velem? De amúgy nem az esetem se.Csak többször elvitt a csúcsra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!