Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha hangosan szexelek, akkor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hangosan szexelek, akkor a felettem lakó szomszéd is hallani fogja?

Figyelt kérdés
Társasházban élek és meguntam, hogy minden éjjél-nappal a felettem lévő szomszéd kísérteties “szexi” sikolyait kell hallgatnom, így szeretnék visszavágni.:))
2021. szept. 13. 00:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom, szerintem tökre alap, hogy panelban vagy társasházban az ember csendben szeretkezik. Ugyanis ez egy lakóközösség, s az, hogy éppenséggel a szomszédod tulajdonos, te pedig csak albérlő, semmivel sem jogosítja fel őt jobban, hogy azt csináljon, amit akar. Házirend van, ami mindenkire vonatkozik. Én már szóltam az alsó szomszédnak, hogy szóljon a nőjére, mert nem akarom hallgatni a nyögéseit. Senkire sem tartozik.
2021. szept. 13. 00:19
 2/11 anonim ***** válasza:
32%

Ha nincs párod én szivesen mennék 😁

Úgyis szeretnék egy nagyon hangos nővel lenni 🤗

2021. szept. 13. 00:20
 3/11 A kérdező kommentje:
#1 teljesen egyertek veled... igazabol nekem is elegem van mar, es hiaba szol neki az ember, mintha direkt hangosabban csinalna. Ezert jutottam erre a “megoldasra”...
2021. szept. 13. 00:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is igaza van az elsőnek, néha viszont nehéz megítélni belülről, mennyire is vagytok hangosak. Mi a barátnőmmel tökre nem gondoltuk, hogy zavarunk bárkit. Erre mikor már kb 3 hónapja laktunk az adott helyen (heti 4-5 alkalommal van szex), átjött a közvetlen szomszéd (amúgy teljesen kulturáltan), hogy őt zavarja és ha tehetjük figyeljünk oda rá. Azóta még inkább visszafogjuk magunkat hangügyileg :) de szerintem ez elvárható
2021. szept. 13. 02:16
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ezt ki lehet bírni. Sokkal rosszabb, ha az ember egy olyan szomszédot fog ki aki folyton bömbölteti a "zenét" vagy aki nonstop fúr, farag, flexel, kopácsol.
2021. szept. 13. 05:10
 6/11 anonim ***** válasza:
44%
Én ha élvezem nagyon hangos vagyok és hiába próbálom visszafogni magam. Nem tudok úgy szexelni hogy arra kell figyeljek milyen hangokat adok ki. Pont leszarom hallanak e vagy sem.
2021. szept. 13. 06:46
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

Panelban könnyen terjed a hang. Egyébként hülye kérdés! Ha Te hallod a szomszédot, Ő is fog Téged hallani.

Az alattunk levő lakásba beköltözött valami huszon évei elején járó plázacica. Harsány, idióta picsa. Ha hazajött a kutyájával beszélt vagy épp üvöltözött (mert szerencsétlen kutya a reggeli 3 perces sétáltatást követő kb 10 órányi egyedül töltött ideje alatt odahugyozott az ágyba). 5 hónapott töltött abban a kégliben a nyögéseiből itélve 3 pasi fordulhatott meg nála ez idő alatt. Szóval volt hangos kúrás, hol csattogással, hol levert ... nemtom üveggolyókkal vagy mi lehetett (szerintem megjátszhatott egy ilyen igazi filmes kilsét). A mi válaszunk először a visszanyögés volt - azaz mi is hangosak lettünk szex közben. Csakhát helyzetidegen volt a dolog, mert nem olyanok vagyunk. Ennek elenére hatott, mert pár napig csend volt. A másik választ egy másik szomszéd adta ... az átordított "aggyáááánekiiii".

A minap a lakótelepen megjelent egy hasonló idióta. Nyitott ablaknál visítozik, ami éjszaka kéjes nyögésekbe ment át. A harmadik napon lentről előbb egy fiúcsapat kezdett buzdításba "beszállhatok én is", "haját is húzd" illetve "én csak nézni akarom", vagy pár perc csend után "ettől én tovább birom, Tesó" kiáltásokkal, de mikor jóval később újrakezdték egy borgőzös hang szólalt; "inkább sz*pasd akkor legalább kussba van". Érdekes módon azóta csend van.

2021. szept. 13. 08:12
 8/11 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

En olyan ember vagyok, aki nem szeret kicseszni a masikkal. Igy mi is diszkreten, a szomszedokat nem zavaro modon szexelunk a parommal.

Kb. 1 honapja kezdodott ez a problema, elotte felujithattak a lakast, mert furas hangja hallatszodott felettunk (engem ez kevesbe zavar, mert a furo szuksegszeru hasznalata alatt nem lehet szabalyozni a hangerejet).

Hiaba jeleztuk neki tobben is kulonfele modon, hogy legalabb csukja be az ablakot kozben, semmi pozitiv valtozas nem tortent az uggyel kapcsolatban (csak rosszabb lett, direkt meghangosabban, kozelebb az ablakhoz csinaljak, mar a pasija is raszolt, hogy legyen csendesebb).

Nem szeretnek rosszfej szomszednak tunni, aki mindenert is szol, de online konferenciahivas kozben baromi kellemetlen tud lenni, hogy a szomszed nyogese belehallatszodik az oraba.

2021. szept. 13. 10:35
 9/11 A kérdező kommentje:
#7, igen, nalunk is szoktak vicceskedni a szomszedok. :D Van, hogy hasznal, de legtobbszor tovabb csinalja.
2021. szept. 13. 10:37
 10/11 anonim ***** válasza:
52%
Közös képviselő. Hangfelvétel.
2021. szept. 13. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!