Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy átzörgött a szomszéd, mert annyira hangosak voltatok?
nekem hotelben volt olyan, hogy éjszaka még fent voltam és hallottam, hogy a szomszéd szobában megy az akció...de nem dörömböltem át
hallottam a csajt, csávót, utána a horkolást, a csaj tusolt stb :D
Nálunk én szóltam a szomszédnak.
Panelban laktunk. A felettünk lévő, amúgy egyedülálló 60as hölgy napi szinten, sőt, volt hogy naponta többször is hordta fel a férfiakat magához.
Mi fiatal pár vagyunk, elég aktív szexuálid élettel, de ez már nekünk is sok volt.
Minden nap azt hallgatni ahogy q magassarkúba klaffog a lakásba, majd órákug az ágyat döngetik nem valami halkan, mahd feltépi a redőnyt és a mi nyitott ablakunkon bedobja a cigicsikkjét... na ezt úgy egy fél évig elviseltük, mivel új lakók voltunk, nem akartunk konfliktust.
Aztán egyszer hulla fáradtan hazaértünk, és estr 9től hajnali 1ig ezt hallgattuk, na az betett. Akkor felmentem azt elküldtem az anyjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!