Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az nem fura, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az nem fura, ha a szomszédom felesége írt nekem, hogy a férje szokott-e nekem írogatni?

Figyelt kérdés

Meg azt is kérdezte a szüleimnek szokott-e üzeneteket küldeni, hogy a közelembe férkőzzön.

Az a durva, hogy egy barátnőmmel is volt viszonya, azt írta, most tudta meg, meg hogy elvileg én is tetszem neki és szokott nekem írogatni. Mondtam neki, hogy nem, de anyámat megkérdezem.

Az a meglepő, hogy anyám tagadott mindent, pedig állítólag jóban vannak, meg a nő szerint az öcsémnek is szokott írogatni Facebookon, meg mindenféle kamu sztorival áll elő, azt hazudta nekik, hogy rendőr stb. Anyám mesélte el ezt a másik lányos sztorit. Rákérdeztem és tagadott mindent. Meg anyámmal napi szinten szoktak találkozni, meg beszélgetni, szokta mondani, hogy felőlem is érdeklődött párszor, de ezt nem találtam furának akkor. Anyám viszont tagadott mindent, játszotta a hülyét, meg azt hazudta: nem is szokott vele beszélni és nem is ő mondta el a sztorit nekem. Pedig tisztán emlékszem, hogy így volt, mesélte, hogy a f.sz hány emberrel csalja a feleségét. Full hülyének nézett.

A nőnek meg megírtam, hogy nincsen semmi, szerencsére nem írt, meg a szüleimnek sem. Bolond ez az ember, kitalált sztorival hülyíti itt az embereket a faluban. Pszichiátriai kezelt a felesége szerint, ezért költöztek el pár éve vidékre... Neki hiszek. Csak nem értem, hogy anyámék mit tagadták, pedig szokták mondani mindig, miket hazudozik nekik. Illetve apám el is szokta hinni, pl. tábornok a rendőrségnél, 50 milliós nyaralója van stb.

2020. aug. 24. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Ilyen fanfictiont a családi kategóriába, emberek, felnőtt kategóriába szoktak kiírni és ott mazsoláznak rajta az emberek több oldalon át.

Itt inkább az olyan fanfictionok mennek, "hogy a szomszéd nőm meztelenül napozik, mit csináljak? Illetve szomszédom átjött hozzám bikinibe és hát megtörtént ami megkellett, de utána 1 hónap múlva terhes lett. Most akkor enyém a baba vagy a férjéé? Mit csináljak? Ja meg anyám átjött egy idegen férfival és hangosan szexelnek, szerintetek szóljak nekik?"

2020. aug. 24. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

#1-es azért a "pasi televerte az alsógatyám a strand tusolójában" meg hasonló csemegéket se hagyjuk ki 😆

Te meg kérdező ne kommunikálj a szomszédoddal ha ilyen hülye. Ne válaszolj semmit az üzijére, ha meg élőben elkap és megkérdezi akkor megmondod hogy nem és hagyjon békén.

2020. aug. 24. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Szörnyen hangzik.
2020. aug. 24. 16:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem kitaláció, esküszöm, ez nagyon is igaz. De nem fogok magyarázkodni, nem kell elhinni felőlem.

Az alakkal egyszer találkoztam, akkor is próbáltam lerázni, mert nyomult. Utána anyámnak ilyeneket mondott, hogy "nem érti miért nem tetszik nekem, biztos tudtam, hogy felesége van, tudna a futásnál jobb sportot, van-e barátom". Azóta nem írt, nem is beszéltem vele. Meg is lepett a felesége írása, illetve az is, hogy anyám tagadott mindent.

2020. aug. 24. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Egy szexuális ragadozónak látszik, a kasztrálást javaslom.
2020. aug. 24. 17:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos valóban az!
2020. aug. 24. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!