A szomszédom nem engedi nőgyógyászhoz a feleségét, normális ez?
Ha nem használ fizikai erőszakot, akkor nem számít jogilag semminek. Bár nem értem, miért nem megy el a nő egyedül orvoshoz, azt még kevésbé értem, miért marad vele.
OFF:
"nagyon vallásos keresztény, zongorát tanít feketén"
Olyan nagy keresztény, hogy bűncselekményt követ el adócsalással? Bár nyilván meggyónja a papnak, és akkor lehet.
Igazából egy "beteges barom", ahogyan írod. Egyébként nagyon vallásos lehet, ha feketén dolgozik, de az asszony nem mehet orvoshoz. Egyébként nem értem, hogyan függ össze az, hogy valaki keresztény és az, hogy elmegy valaki nőgyógyászhoz. Nem nyilvános házba akar menni, hanem egy orvoshoz. Nem hiszem, hogy ezt valamilyen tanítás is tiltaná.
A nő is felnőtt és elmehet, ha akar. Nekem egy férfi sem fogja megtiltani, hogy elmehetek-e orvoshoz, nem is kötném az orrára. Egy ilyen embernek aztán biztosan nem szülnék gyereket, innentől meg tárgytalan a kérdés. Te ne avatkozzál bele, ha barátnőd a nő, akkor beszélhetnél a fejével, de ennyit tehetsz maximum.
Hogyhogy "nem engedi"?
Be van az a nő zárva a lakásba? Nem mehet sehova?
Akkor még törvénytelen is lehet a szabadságkorlátozás.
Ha nincs pénze, mert esetleg nem dolgozik, ingyenes rendelés is létezik.
Ámbár, ahogy előttem is írták, ilyen férjnek nem szülnék gyereket.
Mert ha velem ilyen zsarnok, hogy fogja nevelni a gyerekeit?
Ostorral?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!