Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A szomszédom nem engedi...

A szomszédom nem engedi nőgyógyászhoz a feleségét, normális ez?

Figyelt kérdés
A szomszédom orgonista és nagyon vallásos keresztény, zongorát tanít feketén és orgonálást iskolában Budapesten. Már 5-6 éve házasok, de még nem jön a gyerek. Nemrég megtudtam, hogy nem engedi nőgyógyászhoz a feleségét, pedig szegény már biztosan szeretne gyereket, óvónőként is dolgozik. Normális ez, áthág ezzel valami szabályt, törvényt vagy csak simán egy "beteges barom"? Kínzásnak számít az ilyesmi, kell jelentenem valahol, vagy egyáltalán mi van ezekkel az istenátka nem normális hülyékkel?

2016. szept. 23. 00:39
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem normális dolog, de neked semmi közöd hozzá. Ezt beszéljék meg ők ketten egymással.
2016. szept. 23. 00:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
"áthág ezzel valami szabályt, törvényt"- Igen,megsérti a felesége személyi szabadságát.Viszont amíg neki ez rendben van addig te nem tehetsz semmit.
2016. szept. 23. 01:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem használ fizikai erőszakot, akkor nem számít jogilag semminek. Bár nem értem, miért nem megy el a nő egyedül orvoshoz, azt még kevésbé értem, miért marad vele.

OFF:

"nagyon vallásos keresztény, zongorát tanít feketén"

Olyan nagy keresztény, hogy bűncselekményt követ el adócsalással? Bár nyilván meggyónja a papnak, és akkor lehet.

2016. szept. 23. 02:12
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Igazából egy "beteges barom", ahogyan írod. Egyébként nagyon vallásos lehet, ha feketén dolgozik, de az asszony nem mehet orvoshoz. Egyébként nem értem, hogyan függ össze az, hogy valaki keresztény és az, hogy elmegy valaki nőgyógyászhoz. Nem nyilvános házba akar menni, hanem egy orvoshoz. Nem hiszem, hogy ezt valamilyen tanítás is tiltaná.

A nő is felnőtt és elmehet, ha akar. Nekem egy férfi sem fogja megtiltani, hogy elmehetek-e orvoshoz, nem is kötném az orrára. Egy ilyen embernek aztán biztosan nem szülnék gyereket, innentől meg tárgytalan a kérdés. Te ne avatkozzál bele, ha barátnőd a nő, akkor beszélhetnél a fejével, de ennyit tehetsz maximum.

2016. szept. 23. 08:03
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

Hogyhogy "nem engedi"?

Be van az a nő zárva a lakásba? Nem mehet sehova?

Akkor még törvénytelen is lehet a szabadságkorlátozás.

Ha nincs pénze, mert esetleg nem dolgozik, ingyenes rendelés is létezik.

Ámbár, ahogy előttem is írták, ilyen férjnek nem szülnék gyereket.

Mert ha velem ilyen zsarnok, hogy fogja nevelni a gyerekeit?

Ostorral?

2016. szept. 23. 09:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom, én se értem, mi az, hogy nem engedi. Hát akkor ne engedje, a nő meg szépen fogja magát, aztán menjen el, csak nincs bezárva a házba.
2016. szept. 23. 09:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. szept. 25. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!