Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap szexelek, miért vagyok mégis kívánós?
Nem gyengén trollkérdésnek hangzik, szerintem csak jót akarsz röhögni a privátokon.
De ha nem: szerintem olyan ez, hogy amikor sokat sokat szexel az ember, akkor sokat is kíván belőle.
amikor legutobbi csajjal együtt voltam, azt mondta hogy szeretném ha úgy megb.nál hogy ne tudjak talpra állni.
Szoval lehet nő a kérdező :D
Nyilván nem sok dolgod volt eddig nővel, de ha jobbat alszol ma, te gondold azt, hogy férfi vagyok! ;)
Manapság a csajok ugyanolyan mocskos szájúak tudnak lenni csak kettesben vagy névtelenül.
Orgazmus kérdése milyened van?
Azért vagy kívánós mert a végső kielégülést nem kaptad meg.
Én amelyik nap nem tudok szexelni, akkor is muszáj kivernem.
De kár, hogy én nem tudtam ilyen nővel összeakadni, amikor kellett volna...
Most jól kiegészítenénk egymást. Sosem hittem, hogy léteznek ilyen nők, mint én pasiban.
Ha épp nem haragszom a páromra, én is ilyen vagyok.
Ha 3x-4x orhazmusig nyal egy jó dugás mellett, jól vagyok. Akkor is kívánom, de tudok viselkedni. Ha csak egyszer megyek el, akkor megvagyok őrülve. Állandóan nedvesedek ha elkalandoznak a gondolataim.
Kb 25 éves korom óta vagyok így.
32N
31 éves nő vagyok :D simán leírom énis ha faszhiányom van :D Most minek finomkodni. Ha egyszer az akkor az.
Amúgy ugyan így vagyok. Ha párommal napi 3szor is szexelünk akkor sem teljes. Pedig marha jó vele. De mégis kell a maszti mert végem van. Egyszerűen kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!