Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarta ,amikor vele szexelek?
Most mivan? A szeretőd nem hagyta h a másik pasival többet szexelj?
Mert csak pasi, pasiról beszélsz és így nem tudok különbséget tenni a leírtakból
Nos, azért mert egy hármast beszéltetek meg nem egy randit a haverjával!
Lehet féltékeny lett, és kirekesztettnek érezte magát. Ne csodálkozz ha ezek után nem fog keresni téged a szeretőd... A hármas nem erről szól.
1-es voltam.
Jó én még nem voltam ilyen helyzetben. Ő már volt
Neki kellett volna irányítani. A haverjára többször rászólt,hogy hagyjon ,de ő meg nem akart,nekem is nagyon jó volt a haverjával. A haverja bejelölt a facen. Szerintetek ő akarhat még valamit?
#7 szerinted? :D Megdugott, kvázi megpróbál lenyúlni, kitúrni a haverját - ha ilyenek a barátok akkor minek ellenség? :D
Látjátok feleim, nem hiába mondom, hármas csak úgy:
- előre megbeszélik a felek a játékszabályokat;
- inkább idegen akit le lehet szerelni ha nem klappol a dolot;
- fejben előtte rendet rakni magadban és tudni kezelni a helyzetet.
A pasid féltékeny lett, nem elég érett még a 3-ashoz, tudnia kellett volna kontrollálni a folyamatokat és amatőrt hívott be 3.-nak aki azt hitte az ő szórakoztatására megy a móka, nem követte az "utasításokat".
5-s válasza tetszett,
féltékenység, a jogosságát ti tudjátok,
de a hármas szex nem arról szol hogy ketten jót b@sznak a harmadik meg nézi, főleg zavaró, ha az nézi, aki szervezte és nem csak nézni akarja hanem csinálni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!