Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért zavarta ,amikor vele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarta ,amikor vele szexelek?

Figyelt kérdés
Van egy szexkapcsolatom és úgy beszéltük meg ,hogy kipróbáljuk a 3-as szexet. A pasi elhozta az egyik ismerősét. És vele több ideig voltam együtt,mi ketten jól éreztük magunkat együtt,de ezt a másik pasi nem nagyon hagyta ,mindig piszkálta a másikat ,nem hagyta hogy jól érezzük magunkat. Miért?
2021. okt. 4. 12:46
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
87%

Most mivan? A szeretőd nem hagyta h a másik pasival többet szexelj?

Mert csak pasi, pasiról beszélsz és így nem tudok különbséget tenni a leírtakból

2021. okt. 4. 12:48
 2/30 A kérdező kommentje:
Igen
2021. okt. 4. 12:49
 3/30 anonim ***** válasza:
91%
Féltékeny lett. Nálunk sose volt ilyen. Nem mindenkinek való a hármas
2021. okt. 4. 12:52
 4/30 anonim ***** válasza:
93%
Féltékeny a szeretőd, és nem érti, hogy neked ez csak szexkapcsolat. Tipikus probléma.
 5/30 anonim ***** válasza:
49%

Nos, azért mert egy hármast beszéltetek meg nem egy randit a haverjával!

Lehet féltékeny lett, és kirekesztettnek érezte magát. Ne csodálkozz ha ezek után nem fog keresni téged a szeretőd... A hármas nem erről szól.

1-es voltam.

6/30 anonim ***** válasza:
63%
A hármas nem arról szól, hogy ti ketten jól érzitek magatokat az új partnerrel. Nem lehetsz valami intelligens egyed, rosszul kezelted az egész helyzetet, ne csodálkozz hogy ez rosszul esett a partnerednek. Nem mindenkinek való a hármas..
2021. okt. 4. 13:03
 7/30 A kérdező kommentje:

Jó én még nem voltam ilyen helyzetben. Ő már volt

Neki kellett volna irányítani. A haverjára többször rászólt,hogy hagyjon ,de ő meg nem akart,nekem is nagyon jó volt a haverjával. A haverja bejelölt a facen. Szerintetek ő akarhat még valamit?

2021. okt. 4. 13:07
 8/30 anonim ***** válasza:
91%

#7 szerinted? :D Megdugott, kvázi megpróbál lenyúlni, kitúrni a haverját - ha ilyenek a barátok akkor minek ellenség? :D

Látjátok feleim, nem hiába mondom, hármas csak úgy:

- előre megbeszélik a felek a játékszabályokat;

- inkább idegen akit le lehet szerelni ha nem klappol a dolot;

- fejben előtte rendet rakni magadban és tudni kezelni a helyzetet.

A pasid féltékeny lett, nem elég érett még a 3-ashoz, tudnia kellett volna kontrollálni a folyamatokat és amatőrt hívott be 3.-nak aki azt hitte az ő szórakoztatására megy a móka, nem követte az "utasításokat".

2021. okt. 4. 13:19
 9/30 anonim ***** válasza:
57%

5-s válasza tetszett,

féltékenység, a jogosságát ti tudjátok,

de a hármas szex nem arról szol hogy ketten jót b@sznak a harmadik meg nézi, főleg zavaró, ha az nézi, aki szervezte és nem csak nézni akarja hanem csinálni,

2021. okt. 4. 13:22
 10/30 A kérdező kommentje:
Nem a pasim csak szexelünk
2021. okt. 4. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!