Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú ezt többször csinálja, akkor csak azért hogy meghúzzon vagy konolyabbat akar?
Hát tuti, hogy kurni akar majd valamikor... hogy mikor azt nem tudom, de beakarja tenni a finom kis puncidba..
Engeded?
Fú de perverz köcsög vagyok
Szerintem szép vagy és ezért akar megkurni.
Azért 120 km utazni majd, egy olyan punciért amit vagy oda ad a csaj vagy nem, azért az eléggé költséges, időben, erzelemben meg még sokmindenben.
Halovány lövésünk sincs. Az is azt mondja hogy szép vagy aki "komoly" dolgot akar, meg az is aki csak megdugni, úgyhogy ebből nem tudod meg. Mindenesetre 120 km távolságból elég nehéz komoly kapcsolatot tervezni...
Tipp: mond meg neki, hogy okés, de első néhány talira nem lesz szex, mert neked idő kell a bizalom kialakításához és semleges helyen találkoztok csak egy kv-ra. Ha így is megy akkor talán "komolyabb" ha így hirtelen alábbhagy a lelkesedése akkor csak dugni akart.
Ezzel együtt ha te is akarsz vele dugni, akkor ne filózz találkozzatok és dugjatok, majd elválik mennyire lesz rendszeres. Ha minden héten utazik akkor talán, ha csak 1-2 havonta akkor csak alkalmi kufirc mikor ráér.
Igen ez évezredek óta kérdés. Ezt nem fogod tudni előre csak akkor ha megismered jobban beszélgettek, találkoztok személyesen stb. De amikor azt mondja szép vagy, meg jó csaj vagy akkor azt úgy is gondolja. Ennek nincs egyéb tartalma. Az, hogy látni akar meztelenül és szeretne lefektetni, meg a végén a szádba élvezni az is biztos. De ezzel sincs baj hisz ez része a kapcsolatoknak.
A vége, hogy csak ennyit akar vagy komoly kapcsolatot, na azt nem tudja senki se előre rajta kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!