Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat nem izgatja azt fel, ha a nőt kielégítik és már többször elment a nyalástól, ujjazástól? (bővebben) (privátot nem kérek)
A mostani barátomnál is én vagyok az első hogy kielégítsen, ez szuper is. Már többször elmegyek előjátéknál, nagyon élvezem, de neki erre semmi reakciója sincs a nadrágjában.
Ez nekem nagyon furcsa, mert az előző barátom már mindig majd szét durrant az izgalomtól, mire oda került a sor. Hozzám ért és már kő kemény volt neki.
A mostani barátomnál meg nem ez a helyzet. Én nagyon be tudok indulni attól ha neki jó, elmegy. De ő egyáltalán nem indul be arra ha nekem jó, élvezem.
szerintem ez mindenkinél más
nekem nyalásnál végig nagyon áll (és imádok nyalni, nagyon ingergazdag szinte benne lenni a punciban, a combok ölelésében), az ujjazás viszont nem akkora élvezet, és sokkal inkább koncentrálni szoktam, hogy jól csináljam, úgyhogy olyankor lelankad
Szerintem ha nagyon koncentrál és rád figyel, akkor azért nem áll a farka ilyenkor, de jó esetben élvezi és fel van izgulva, csak úgymond elvonódik a figyelme.
Pl én nőként ezért nem szeretem a 69-es pózt, mert szopás közben nem tudom élvezni a nyalást, mert másra koncentrálok:D csak akkor élvezem, ha abbahagyom a szopást, viszont akkor meg ugye mi értelme ennek a póznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!