Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egyik haverom lopkodná a fehérneműimet?
Egyszer gyanút fogtam, hogy az egyik fiú haverom nézegeti a fehérneműimet. Így egy kis darab celluxot ragasztottam a fiókhoz, ami "kilibben", ha kinyitják a fiókot, és csak akkor záródik vissza, ha kézzel direkt visszahajtom a szekrény és a fiók közé. Persze hogy rendszeresen ki volt libbenve, amikor egyedül hagytam a szobában.
+1
Egyszer eladtam egy bugyimat egy idegen fickónak, akivel a neten ismerkedtem meg. Kérte, hogy előtte hordjam a bugyit egy egész napot, mert azt szereti, ha jó erős illata van.
#utolsó vagyok
Szóval szerintem persze, simán rájárhat valaki. Akár a szennyesre is.
Az viszont már tényleg fura, ha zoknik is eltűntek. Egy barátnőmnek egyszer tönkrement a mosógépe - kiderült, hogy egy bugyi tömítette el, ami annyira el volt vízkövesedve, hogy alig lehetett felismerni. Szóval akár a mosógéppel is lehet valami, bár kétlem, hogy ekkora mennyiségben.
A rejtett kamera szuper ötlet. Egyből kiderül, hogy ki bukik rád ;)
Ohh ezek nem rossz ötletek,
legözelebb be is vetem őket, nem tudom ez miért nem jutott eszembe idáig:D
Néztem már a mosógépben de nem volt, én sem értem a zokni minek😂
Jó nyilván nem örülök neki, hogy valaki turkál köztük a szennyest meg főleg furának tartom kicsit, de legalább ne vinné el, valószínű akkor fel sem tűnt volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!