Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más, szétroncsolt lelkű és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más, szétroncsolt lelkű és érzelmű férfi hogy éli meg a mindennapjait?

Figyelt kérdés

Lassan 30 leszek. Sose kelletem a nőknek mert mindig érzelmes voltam, aki őszintén szeret. Sétákról és gyertyafényes vacsorákról álmodoztam... Mindhiába. Sokat olvastam, szerintem szépen, választékosan és folyékonyan beszélek, sok témát kedvelek, szeretek. Mégsem beszélget velem senki sem.

A szépnek vagy "elfogadható"-nak mondott nőktől mindig nemet vagy alázást kaptam. Mert nekik a tökéletes kell...

Sose öleltem meg lányt, vagyis pontosabb ha azt mondom lány sose ölelt meg, kedvességből, szerelemből vagy csak barátilag.

Nem tudom milyen megosztani valakivel az életedet aki nem családod béli... Úgy élek mint egy szerzetes, a szexuális energiámat sporttal, fizikai munkával vezetem le.

Sokszor próbálkoztam, hosszú levelezések vannak mögöttem aminek a végén benyőgi hogy bocs amúgy nem. Vagy levelezünk és fényképet küldök és letilt. Ha nyomulok az a baj, ha nem akkor miért nem.

Más hasonló helyzetben lévő ember hogy viseli ezt el? Hogy tudja megemészteni a helyzetét? - Egy ideig dühös voltam a társadalomra de már kb lszrom az egészet. Nyűg minden nap, bár nem élek rosszúl, de mégis van egyfajta lelki teher, hogy lassan harminc évesen soha semmi nem jött össze.

2021. szept. 27. 10:16
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Elég torz lelkük vagytok, már ne is haragudjatok... Irreális azaz nem mert ez a trend az egész társadalom egy felszínes pszichopátiás létben van.
2021. szept. 27. 11:44
 22/36 A kérdező kommentje:
lelkűek *
2021. szept. 27. 11:45
 23/36 anonim ***** válasza:
33%
Én kemény vagyok hölgyeim, mint a Tarzan sarka. Na, jöhetnek a privik.
2021. szept. 27. 11:46
 24/36 Mathus ***** válasza:
86%
a kérdésre: Rájöttél, hogy mindenki hülye, csak te vagy normális, ezt akartad közölni az internet népével. Azért a fenti konklúzió felvet bizonyos kérdéseket.
2021. szept. 27. 11:58
 25/36 anonim ***** válasza:
29%

Már megbocsáss, de itt te vagy a torz lelkű. Meg vagy győződve arról, hogy te vagy az etalon, aki minden nő álma. Ehhez képest a valóság nem ezt tükrözi, hisz elutasítanak a nők. Nagyon gyorsan változtass a világnézeteden, mert ilyen befásult, magábaforduló, önbizalomhiányos szerencsétlen nem fog kelleni a nőknek. Vagy max. csak a hasonló befordult, depiseknek.

Ne haragudj, de nagyon szánalmas a hisztid. Szedd már össze magad, mert így csak egy incel kisfiú vagy.

2021. szept. 27. 12:00
 26/36 anonim ***** válasza:
32%

#16, #19 voltam.

Vannak gyors terápiák is, amelyek lehet, hogy segítenének. Nem bántaná senki a számodra fontos személyiségjegyeidet, csak kiderítené, hogy mi az, amit csinálhatnál jobban. Én pl. azt csesztem el, hogy minden fokozat nélkül egyből minden ráborítottam a lányokra, tehát egyből az egész kapcsolat sikerességén aggódtam magamban, miközben még a kezét sem fogta meg. Ez egyrészt érződik, másrészt meg nem hagyta, hogy a jelenben legyek az adott emberrel, figyeljem a reakcióit, stb.

De lehet, valami önismereti csoport is elég lenne, csak nem kéne attól összecsinálnod magad, hogy most itt felmerült, hogy esetleg valami bibi van veled. A reakcióidból úgy tűnik ugyanis, hogy mindenki hibás, csak te vagy érinthetetlen. Na, hát ha így maradsz, akkor cseszheted. 49f.

2021. szept. 27. 12:05
 27/36 anonim ***** válasza:
75%

Nem szeretjük a nyálgépeket.

Azokat a pasikat szeretjük, akik kompromisszumra készek. Szeretgetnek, de nem folytanak meg vele. Felnézhetünk rájuk, tisztelhetjük őket. Van véleményük, de nem fatengelyesek. Felismerik a hibáikat és dolgoznak rajta, nem egy emberként utálják a többit,akik nem úgy működnek, mint ő. Es elfogadják a véleménykülönbséget. És jó sokáig bírják az ágyban.

Szóval kedves kérdező ti keményítettetek meg minket, most meg nem tetszik, hogy nincs bennünk elég kellem, alázat. Minek? Hogy a lelked ne sérüljön? Hogy a kis buborékodba hidd azt, hogy te vahy a normalis?

Ugyan már. Ez elmúlt. Változz te is.

2021. szept. 27. 12:06
 28/36 anonim ***** válasza:
64%
Ha ilyen kemény frusztrációk dolgoznak benned mint ami a soraidból kiérződik akkor felkeresnék a helyedben egy jó szakembert.
2021. szept. 27. 12:09
 29/36 A kérdező kommentje:
Én nem vitatkozom veletek. Nem állítottam semmit, olyat magamról amit mondtok. Nem tudtok egy egyszerű szöveget értelmezni az már nem az én bajom. Betudom annak hogy kis tinik vagytok még akik örülnek a nuninak, csak a nunin kívül is van élet. Elég egy apró hiba az arcotokon, egy sérülés és máris nem lesz akkora az arcotok. Ti nők meg megtanuljátok majd hogy a hülye ábrándjaitok csak ábrándok, vágyálmok.
2021. szept. 27. 12:22
 30/36 anonim ***** válasza:
75%
Az a "baj" hogy ahogy én kiveszem a szavaidból válogatsz. Szép vagy "elfogadható" nő, mitől elfogadható egy nő? Én most ismerkedtem meg akivel évek óta kerülgetjük egymást de most szakított, nem bombázó, nem is gazdag, viszont értelmes, szereti az állatokat, szeret kirándulni... Álmaimban nem ilyen nőt képzeltem el páromnak de nem lehet egy életen át csak keresgélni.
2021. szept. 27. 12:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!