Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más, szétroncsolt lelkű és érzelmű férfi hogy éli meg a mindennapjait?
Lassan 30 leszek. Sose kelletem a nőknek mert mindig érzelmes voltam, aki őszintén szeret. Sétákról és gyertyafényes vacsorákról álmodoztam... Mindhiába. Sokat olvastam, szerintem szépen, választékosan és folyékonyan beszélek, sok témát kedvelek, szeretek. Mégsem beszélget velem senki sem.
A szépnek vagy "elfogadható"-nak mondott nőktől mindig nemet vagy alázást kaptam. Mert nekik a tökéletes kell...
Sose öleltem meg lányt, vagyis pontosabb ha azt mondom lány sose ölelt meg, kedvességből, szerelemből vagy csak barátilag.
Nem tudom milyen megosztani valakivel az életedet aki nem családod béli... Úgy élek mint egy szerzetes, a szexuális energiámat sporttal, fizikai munkával vezetem le.
Sokszor próbálkoztam, hosszú levelezések vannak mögöttem aminek a végén benyőgi hogy bocs amúgy nem. Vagy levelezünk és fényképet küldök és letilt. Ha nyomulok az a baj, ha nem akkor miért nem.
Más hasonló helyzetben lévő ember hogy viseli ezt el? Hogy tudja megemészteni a helyzetét? - Egy ideig dühös voltam a társadalomra de már kb lszrom az egészet. Nyűg minden nap, bár nem élek rosszúl, de mégis van egyfajta lelki teher, hogy lassan harminc évesen soha semmi nem jött össze.
"Vagy levelezünk és fényképet küldök és letilt."
Sajnos ez elég sokat mond a külsejéről
10# Nem arrogancia kell hozzá, hanem önismeret.
A "nagyon rossz nekem jajjjjajj jajjjaja, mert soha nem volt még senkim, jajja jajaj" típusú kérdések mind arról szólnak, hogy most jelen pillanatban boldogtalanok, mert soha a múltban nem volt még senkijük. Nekem egyáltalán nem tűnik úgy, mintha nem gondolnák azt, hogy lefeküdtek egy lánnyal és onnantól kezdve már nyugodtan eláshatják magukat, mert megtörtént, amit akartak. Pont ez jön le az összes ilyen kérdésből.
“ Beteg világ beteg emberekkel, mit is gondoltam... Ha nem volt ilyen életetek akkor legalább ne szólj bele.”
Azert ez is sok mindent elarul a kerdezorol…
Aha önismeret. Elárulom, az egyetlen probléma ezzel hogy nem létezik olyan hogy bárkit fel tudsz szedni. És most természetesen nem arra gondolok hogy mittomén Angelina Joliet nem tudnád felszedni, hanem a realitások talaján sincs ilyen.
Tegnap még leveleztem egy sráccal, ma már leépítettem.
Moat kezd lakásfelújításba, és "kell majd lelkisegély nyújtás". Ölelgetést, bíztatást vár tőlem. Már elvár. Már gyenge. Milyen töketlen férfiak vagytok ti?
Ez nem cuki, nem szexi, nem imponáló, hogy rinyagépek vagytok.
#17: milyen lelkisegély nyújtás :))) elhagyta a szöget, magányos a kalapácsa, vagy mi? ez kész, ez tetszik.
ugyanez lányban, két telefonbeszélgetés után - "ugye már szerelmes vagy belém? mert csak akkor találkozhatunk.."
a végkimenetel a fentiekkel megegyező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!